Κασσελάκης: Από τον Αργυρό, σε techno πάρτι! – Βίντεο

Νυχτοπερπατά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας όμως στο πλευρό του, τον σύζυγο του, Τάιλερ Μακμπέθ…

Κασσελάκης

Μπορεί ο Στέφανος Κασσελάκης τη μέρα να κάνει προεκλογική εκστρατεία, αλλά τα βράδια το ρίχνει έξω…

Τρεις μόλις εβδομάδες πριν τις ευρωεκλογές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Παρασκευής διασκέδασε στην πρεμιέρα του Αργυρού στην Αθήνα, και το επόμενο βράδυ ξεφάντωσε σε techno πάρτι στη Θεσσαλονίκη!

Βέβαια τα νυχτοπερπατήματα του επικεφαλής της Κουμουνδούρου προκαλούν ποικίλα σχόλια στα social media, με ορισμένους χρήστες να επιδοκιμάζουν την «ενέργεια» που διαθέτει ο προέδρος και άλλους να γκρινιάζουν για το timing, καθώς τώρα κορυφώνεται η κρίσιμη μάχη της ευρωκάλπης…

Στέφανος Κασσελάκης: Πάει παντού

Μάλιστα, ένα νέο βίντεο από τη βραδινή έξοδο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, προβλήθηκε από τον Alpha.

Στα πλάνα εμφανίζεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τον σύζυγό του ενώ έχουν αφήσει τη σουίτα του γνωστού νυχτερινού κέντρου, την οποία επέλεξαν αρχικά, και έχουν κατέβει κάτω στην «πλατεία»…

Εκεί, όπως φαίνεται, τους σερβίρουν σαμπάνια, ενώ ο κόσμος χαιρετά τον Στέφανο Κασσελάκη και του πετάνε λουλούδια, ενώ, όπως ανέφερε ο Δήμος Βερύκιος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέβηκε στον κάτω χώρο του νυχτερινού κέντρου, καθώς εκεί βρισκόταν φιλικό του ζευγάρι.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 4, 28…
 

«Ο Στέφανος κάθισε μόνο δέκα λεπτά στη σουίτα. Είχε στείλει από την προηγούμενη ημέρα στον Κωνσταντίνο Αργυρό ότι θα πάει, κάθισε 10 λεπτά στη σουίτα και μετά μαζί με τον Τάιλερ πήρε την σαμπάνια, κατέβηκε κάτω και μίλησε με τα υπόλοιπα τραπέζια.

Εγώ ξέρω ότι ο Στέφανος με τον Κωνσταντίνο έχουν πολύ καλή σχέση γιατί μένουν και κοντά, μιλάνε γενικά, οπότε του έστειλε μήνυμα και βρέθηκε εκεί. Ήταν ευγενέστατος με όλους και δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα, ούτε είχε κάποια απαίτηση», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.
 

Ίσως σας ενδιαφέρουν