Μια ατυχής αδιάφορη προεδρία

Η συμπόνοια πολλών βουλευτών, το πρωί της Τετάρτης, προς το πρόσωπο της απερχόμενης Προέδρου ήταν διάχυτη στην αίθουσα της Ολομέλειας

Μια ατυχής αδιάφορη προεδρία

Η συμπόνοια πολλών βουλευτών, το πρωί της Τετάρτης, προς το πρόσωπο της απερχόμενης Προέδρου ήταν διάχυτη στην αίθουσα της Ολομέλειας, παρά τις θερμές χειραψίες και τα χαμόγελα προς τον υποψήφιο Πρόεδρο Κώστα Τασούλα.

Ορθά παρατηρούσαν πως η κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου υπήρξε άτυχη ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξαρχής.

Σαν να είχε κάποιος… καταραστεί τη θητεία της. Με το «καλημέρα» στο Προεδρικό Μέγαρο, έσκασε ο κορωνοϊός και τα περιοριστικά μέτρα, υποβαθμίζοντας την τελετή ορκωμοσίας της.

Εξαιτίας του κορωνοϊού μετριάσθηκε σημαντικά και το εύρος και η επισημότητα των επετειακών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία του 1821. Και μετά, πέρασαν τρία-τέσσερα χρόνια με δευτερεύουσες επισκέψεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Δ.Κ.

Ίσως σας ενδιαφέρουν