Ν. Ανδρουλάκης: Στην Επίδαυρο με τον γιο του για την παράσταση «Ίων» (φωτό)
Την παραγωγή του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου σε σκηνοθεσία του καταξιωμένου Θωμά Μοσχόπουλου παρακολούθησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής
Tην παράσταση «Ίων» του Ευριπίδη στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου παρακολούθησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, μαζί με τον γιο του, Μαρίνο, το βράδυ της Παρασκευής 28/8.
Πρόκειται για μια παραγωγή του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου σε σκηνοθεσία του καταξιωμένου Θωμά Μοσχόπουλου, που βάζει στο επίκεντρο το παιγνιώδες και αμφίσημο πνεύμα του έργου, σε μια ισορροπία μεταξύ τραγικού και κωμικού, μύθου και ρεαλισμού.
Μετά το τέλος της παράστασης ο κ. Ανδρουλάκης συνεχάρη θερμά τους ηθοποιούς και τους συντελεστές.



Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής έκανε σχετική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.