Οι 4 πρώην πρωθυπουργοί και ο πρώην Πρόεδρος Δημοκρατίας που δεν πήγαν στην κηδεία Σημίτη
Για διαφορετικούς λόγους οι κ.κ. Προκόπης Παυλόπουλος, Κώστας Καραμανλής, Γιώργος Παπανδρέου, Αντώνης Σαμαράς και Αλέξης Τσίπρας δεν πήγαν στην κηδεία του πρώην πρωθυπουργού
Συζητήθηκαν οι «ηχηρές» απουσίες στην κηδεία του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σημίτη.
Κι αυτό διότι 4 πρώην πρωθυπουργοί και ένας πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, δεν έδωσαν το «παρών» στην κηδεία Σημίτη.
Πιο συγκεκριμένα, οι κ.κ. Προκόπης Παυλόπουλος, Κώστας Καραμανλής, Γιώργος Παπανδρέου, Αντώνης Σαμαράς και Αλέξης Τσίπρας δεν πήγαν στην κηδεία του πρώην πρωθυπουργού.
Ειδικότερα, ο κ. Τσίπρας είχε ενημερώσει εδώ και μέρες πως δεν θα παραστεί στην κηδεία καθώς νοσεί με κορωνοϊό.
Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε σήμερα σε ανάρτησή του ότι βρίσκεται λόγω υποχρεώσεων στην Κίνα, ενώ οι υπόλοιποι δεν «δικαιολόγησαν» την απουσία τους.
Μάλιστα, η συλλυπητήρια δήλωση του κ. Σαμαρά για την απώλεια του κ. Σημίτη ήταν και ιδιαίτερα «ψυχρή»…