Πήραν τα μυαλά τους αέρα;
Ο στόχος για αυτοδυναμία στο νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα (ΕΛΑΣ) και το πολιτικό παρασκήνιο(;) πίσω από την αισιοδοξία για τις κάλπες
Στο νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, την Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη, ο στόχος δεν είναι απλώς η νίκη, αλλά η αυτοδυναμία. «Αν δεν έρθει στην πρώτη κάλπη, θα έρθει στη δεύτερη», διαμηνύουν από το περιβάλλον του.
Την αισιόδοξη αυτή γραμμή εξέφρασε πρόσφατα και η τομεάρχης Κοινωνικής Πολιτικής Μαριζέτα Αντωνοπούλου, η οποία φαίνεται πως έλαβε το χρίσμα από το επιτελείο του πρώην πρωθυπουργού για την επικοινωνιακή προβολή των θέσεων.
Η πολιτική της διαδρομή, πάντως, παρουσιάζει ενδιαφέρον: Υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2023 και τις ευρωεκλογές του 2024, μεταπήδησε στον ΣΥΡΙΖΑ το 2025, για να βρεθεί έναν χρόνο μετά στο εγχείρημα Τσίπρα.
Από πού προκύπτει, όμως, τόση αισιοδοξία; Μήπως στο κόμμα Τσίπρα πήραν τα μυαλά τους αέρα από τις δημοσκοπήσεις ή μήπως ξέρουν κάτι που οι υπόλοιποι αγνοούμε;
Κ.Μ.
Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.