Σία Κοσιώνη σε Γιώργο Αυτιά: «Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι» – Βίντεο

Η είσοδος του συγκινημένου νεοεκλεγέντα ευρωβουλευτή και η δέσμευση προς τους ψηφοφόρους και τηλεθεατές…

Γιώργος Αυτιάς

Συγκινημένος έκανε την εμφάνιση του στο στούντιο του ΣΚΑΪ όπου ήταν σε εξέλιξη η μετάδοση για τις Ευρωεκλογές 2024, ο Γιώργος Αυτιάς

Εκείνη την ώρα ο Ανδρέας Δρυμιώτης παρουσίαζε πίνακα με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές που είχαν προηγηθεί μέχρι εκείνη την ώρα στη σταυροδοσία, με τον Γιώργο Αυτιά να είναι πρώτος από τη Νέα Δημοκρατία.

Τότε μπαίνει ο ίδιος ο Γιώργος Αυτιάς στο στούντιο του ΣΚΑΪ, με την Σία Κοσιώνη η οποία διεύθυνε τη συζήτηση να λέει «με το που είπα “Γιώργος Αυτιάς” εμφανίστηκε! Μπες μέσα και θα σου βρούμε καρέκλα!».

Αμέσως εμφανίζεται στο πλάνο ο δημοσιογράφος και νεοεκλεγείς ευρωβουλευτής και συγκινημένος ασπάζεται τον υπουργό Επικρατείας Μάκη Βορίδη ο οποίος σπεύδει να τον συγχαρεί, ενώ στη συνέχεια παίρνει θέση στο πάνελ της εκλογικής βραδιάς…

«Γιώργο είσαι καλά; Γιατί σε βλέπω έχεις μείνει λίγο… Συγχαρητήρια βρε Γιώργο» του λέει η Σία Κοσιώνη, κι εκείνος να λέει:

«Ευχαριστώ την Ελλάδα, και ευχαριστώ θερμά τους Έλληνες. Ευχαριστώ την Ελλάδα γι’ αυτό που έζησα όλο αυτό το χρονικό διάστημα… Σταματώ εδώ γιατί δεν έχω να πω τίποτα άλλο, παιδιά. Αυτό που μου είπαν όπου πήγα ήταν “συνέχισε εκεί που θα πας αυτό που έλεγες στην τηλεόραση, αυτό που συζητούσες με τους συναδέλφους σου, αυτά τα οποία πίεζες για την ελληνική κοινωνία και μίλα ελεύθερα πια”. Ό,τι έκανα στη ζωή μου το οφείλω σε σας, ό,τι θα κάνω στη ζωή μου το οφείλω σε σας, και απόψε μια υπόσχεση: όλες οι οδηγίες οι οποίες θα έρχονται από την ΕΕ στην Ελλάδα θα αναλύονται στην τηλεόραση κι αν θέλει ο ΣΚΑΪ, με μεγάλη χαρά, κάθε Σαββατοκύριακο, για δυο τρία λεπτά, όσο θέλετε», τονίζει, με τη Σία Κοσιώνη να σχολιάζει:

«Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι!»…
Ίσως σας ενδιαφέρουν