Στα Χανιά ο Μητσοτάκης με την οικογένειά του για το Πάσχα
Ο πρωθυπουργός επαναφέρει μια παλαιότερη οικογενειακή συνήθεια, αφού τις προηγούμενες χρονιές πήγαινε στην Τήνο
Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Χανιά επισκέπτεται αυτές τις άγιες μέρες του Πάσχα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την οικογένειά του.
Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στην Κρήτη από τη Μεγάλη Πέμπτη (09.04.2026), επιλέγοντας φέτος να γιορτάσει εκεί τις ημέρες του Πάσχα, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, όταν συνήθιζε να μεταβαίνει στην Τήνο.
Πρόκειται για την πρώτη φορά από το 2022 που ο Κυριάκος Μητσοτάκης περνά το Πάσχα στα Χανιά, επαναφέροντας μια παλαιότερη συνήθεια που συνδέεται με την προσωπική και οικογενειακή του αναφορά στην περιοχή.
Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.