Παρουσίαση του βιβλίου «Συνταγές με… Ιστορία» της Μαρίκας Μητσοτάκη | sintages

Oι παραδοσιακές συνταγές της «κυρίας Μαρίκας» γίνονται γευστική αφορμή για να παραμένει ενωμένη η οικογένεια γύρω από το τραπέζι.

Το βιβλίο «Συνταγές με… Ιστορία» της Μαρίκας Μητσοτάκη μάς ταξιδεύει στις αναμνήσεις και τα στιγμιότυπα από μια ζωή πολυτάραχη και ταυτόχρονα συναρπαστική, άμεσα συνδεδεμένη με την πρόσφατη Ιστορία του τόπου μας.

Σε αυτό το ξεχωριστό βιβλίο, οι παραδοσιακές συνταγές της «κυρίας Μαρίκας», που αποτελούσαν πάντα μια ακαταμάχητη, γίνονται γευστική αφορμή για να παραμένει ενωμένη η οικογένεια γύρω από το τραπέζι.

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε ζωντανά την παρουσίαση της επανέκδοσης του βιβλίου «Συνταγές με …Ιστορία», που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 13:00, μπορείτε να συντονιστείτε στην επίσημη σελίδα Facebook του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης», όπου θα προβληθεί σε live streaming.

Συντονιστής της παρουσίασης είναι ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ και συμμετέχουν στην συζήτηση η Βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη, η πρόεδρος του Ιδρύματος Σύλβιας Ιωάννου Άρτεμις Σκούταρη, η διευθύντρια επικοινωνίας του Πρωθυπουργού Κύρα Κάπη, ο εκδότης Θάνος Ψυχογιός και ο chef Άκης Πετρετζίκης.