Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, σε καφέ – μπαρ στην περιοχή του Ελληνικού και ξεκίνησε με την ομιλία Ντόναλντ Τραμπ στο Κογκρέσο, μετά την αθώωσή του, στις 4 Φεβρουαρίου.

Οπως τονιζόταν στην πρόσκληση της εκδήλωσης για τον Ντόναλντ Τραμπ, «η λήξη της απέλπιδας απόπειρας των πολιτικών μας αντιπάλων σηματοδοτεί και την ουσιαστική έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ που εφαλτήριο έχει το τέλος της φαρσοκωμωδίας με την δήθεν παραπομπή του Προέδρου μας».

Και η Ραχήλ Μακρή στην εκδήλωση για τον Ντόναλντ Τραμπ

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση για τον Ντόναλντ Τραμπ ήταν και η Ραχήλ Μακρή, η οποία φωτογραφήθηκε με τα μέλη του Παραρτήματος Ρεπουμπλικανών στην Ελλάδα.

Επανεκλογή Τραμπ και «σε όποιον δεν αρέσει ξύδι!»

Η κεντρική ομιλία στο πάρτι για τον Ντόναλντ Τραμπ στην Αθήνα έγινε από τον Τζόναθαν Κωνσταντίνου, τον πρόεδρο του Παραρτήματος Ρεπουμπλικανών στην Ελλάδα. Ο κ. Κωνσταντίνου, στην ομιλία του, εξήγησε ότι η οργάνωση, μεταξύ άλλων, στοχεύει στη διευκόλυνση Αμερικανών πολιτών που βρίσκονται στην Ελλάδα ώστε να ψηφίζουν στις αμερικανικές εκλογές «για να μείνει πρώτο κόμμα το Ρεπουμπλικανικό».

Καταλήγοντας, ο Τζόναθαν Κωνσταντίνου είπε: «Για τις ΗΠΑ το σύνθημά μας είναι “Keep America Great” και για την Ελλάδα “κάντε την Ελλάδα μεγάλη ξανά”. […]. Και πάμε για τον Νοέμβριο Ντόναλντ Τραμπ ξανά. Και σε όποιον δεν αρέσει ξύδι».

Η ομιλία του Τζόναθαν Κωνσταντίνου στην εκδήλωση για τον Ντόναλντ Τραμπ:

Ομιλία του προέδρου Jonathan Constantine στην εκδήλωση για τον εορτασμό της αθώωσης Τραμπ – 08.02.2020

Βαρυσήμαντη ομιλία του Προέδρου Jonathan Constantine στην εκδήλωση για τον εορτασμό της αθώωσης Τράμπ αναφορικά με τους στόχους του Ρεπουμπλικανικου Κόμματος στην Ελλάδα – 08/02/2020

Gepostet von Republicans Overseas Hellenic Chapter am Samstag, 8. Februar 2020