Μπορεί ολόκληρος ο πλανήτης να βιώνει το δεύτερο πιο διαφορετικό Πάσχα της ζωής του, χωρίς να μπορεί να επισκεφτεί τα χωριά και τα αγαπημένα του πρόσωπα, όμως όπως φαίνεται κάποιοι άλλοι…. δεν χαμπαριάζουν από αυτά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η ομάδα του instagram που αυτοαποκαλείται με τον όρο «influencers» και τελευταία κάνει επίδειξη πλούτου και χλιδής στην αγαπημένη του πλατφόρμα.

Τα παιδιά του instagram ζουν αυτές τις μέρες τη ζωή τους στο έπακρον και από τη μια μπορεί να πει κανείς πως καλά κάνουν, από την άλλη το να το διαφημίζουν τόσο πολύ στα social media, προκαλεί δυσφορία στον ταλαιπωρημένο κόσμο που μπορεί ακόμα και να έχει να δει τους γονείς του από το περσινό καλοκαίρι.

Ακριβά αυτοκίνητα, ξέφρενα πάρτι, πολυτελείς βίλες και πανάκριβα ποτά, πάντα πρώτο πλάνο σε posts και stories, σε μια εποχή που όλο αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί τουλάχιστον προκλητικό.

Τα σχόλια κάτω από τις συγκεκριμένες αναρτήσεις δείχνουν πως ο κόσμος που ακολουθεί τους influencers έχει εξαγριωθεί. Δικαίως ή αδίκως; Ο κάθε ένας από εμάς έχει διαφορετική γνώμη, αλλά το μόνο βέβαιο είναι πως η ενσυναίσθηση είναι αρετή που καλό είναι να την κατέχει κανείς.