Ένα νησί με ιστορικό φάρο στην Σουηδία έχει μετατραπεί σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο και προσφέρει όλες τις ανέσεις στους επισκέπτες του: πρωινό, απίστευτη θέα και ύπνος κάτω από τα αστέρια. Μοναδικό;

You can stay on this remote Swedish island with its own lighthouse

Αυτό το νησί στην Βαλτική θάλασσα έχει μετατραπεί σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο με όλες τις ανέσεις που μπορείτε να φανταστείτε. Διαθέτει έναν ιστορικό φάρο και μαζί με την μοναδική του τοποθεσία έχει γίνει πολύ γνωστό!

PATER NOSTER LIGHTHOUSE - Hotel Reviews (Marstrand, Sweden) - Tripadvisor

Το ξενοδοχείο Pater Noster, απέχει 5 μίλια από την μικρή ιστιοπλοϊκή κοινότητα του Marstrand και είναι προσβάσιμο μόνο με πλοίο ή ελικόπτερο!

Live like a lighthouse master in this new hotel on a remote Swedish island  - Lonely Planet

Σύμφωνα με έναν θρύλο, γνωστό στην περιοχή, οι ναυτικοί φώναζαν «Pater Noster» καθώς πλησιάζουν το νησί, ώστε να καθοδηγηθούν με ασφάλεια γύρω από τους υφάλους.

sangute

Από το 1868 έως το 1977, στο φάρο ζούσαν οι άνθρωποι που φρόντιζαν για την ομαλή λειτουργία του και βοηθούσαν τα πλοία για μια ομαλή και ασφαλή διέλευση από την περιοχή. Τώρα, χάρη στο σουηδικό στούντιο αρχιτεκτονικής Stylt, όλοι μπορούν να το επισκεφτούν καθώς έχει μετατραπεί σε ένα λαμπερό ξενοδοχείο! 

paternoster55

Το πολυτελές ξενοδοχείο λοιπόν διαθέτει έναν κεντρικό ξενώνα με οκτώ δίκλινα δωμάτια, μια μεγάλη τραπεζαρία και έναν υπέροχο χώρο για να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ.

paternoster44

Μάλιστα, εάν είστε ρομαντικά άτομα, υπάρχει και ένα υπαίθριο υπνοδωμάτιο για να κοιμηθείτε κάτω από τα αστέρια! Η τιμή για μια νύχτα ξεκινάει από τα 500 δολάρια ανά άτομο, αλλά περιλαμβάνει μεταφορικά από και προς το νησί, καθώς και πρωινό. 

kvall

Το Stylt σχεδίασε το ξενοδοχείο με σκοπό να κάνουν τους επισκέπτες να νιώθουν σαν το σπίτι τους, προσθέτοντας vintage έπιπλα και μια ναυτική διακόσμηση, με κάποιες πινελιές διακόσμησης που παραπέμπουν στην μεγάλη ιστορία του νησιού.