Περιφέρεια Αττικής: Λύνει το «γόρδιο δεσμό» του έργου ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου

Θέση για τον έντονο καυγά ανάμεσα στον Θάνο Τζήμερο και τον Γιάννη Πρωτούλη, οι οποίοι αντάλλαξαν πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς στο Περιφερειακό Συμβούλιο, πήρε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Όπως τονίζει σε δήλωσή του, «ο σεβασμός στη διαφορετική άποψη αποτελεί βασικό συστατικό της δημοκρατίας», καταδικάζοντας παράλληλα τους υπεύθυνους του χθεσινού επεισοδίου.

«Δεν θα επιτρέψουμε να επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά που μας προσβάλλουν όλους», σημειώνει ο περιφερειάρχης αναφερόμενος στις «απαράδεκτες ύβρεις» που εκτοξεύτηκαν μεταξύ των επικεφαλής δυο παρατάξεων (Θ. Τζήμερου και Γ. Πρωτούλη).

Σε αυτήν την κρίσιμη χρονική συγκυρία για την Αττική, επισημαίνει, «προτεραιότητα έχει η επίλυση των προβλημάτων που επιβαρύνουν την καθημερινότητα των κατοίκων του Λεκανοπεδίου. Για να υπηρετήσουμε το στόχο αυτό, χρειάζονται συνθέσεις και συνεργασίες και υπέρβαση των κομματικών ορίων. Αλλά πάνω από όλα χρειάζεται σεβασμός στους κανόνες της δημοκρατικής λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου».

«Στη λειτουργία της Περιφέρειας Αττικής δεν έχουν θέση η βία και οι τραμπουκισμοί» κατέληξε ο κ. Πατούλης.