Στη δοξολογία για τον εορτασμό των Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος παραβρέθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Γραφείο Τύπου

17/12/2019

Δελτίο Τύπου

Γ. Πατούλης: «Τιμούμε τους άξιους λειτουργούς του Πυροσβεστικού Σώματος για την ανιδιοτελή προσφορά τους στην κοινωνία»

Στη δοξολογία για τον εορτασμό των Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παραβρέθηκε σήμερα στη δοξολογία που τελέστηκε στο Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών με αφορμή τον εορτασμό των Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος, Αγίων Τριών Παίδων εν Καμίνω, στον Μητροπολιτικό Ναό των Αθηνών.

Παρέστησαν επίσης ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Α. Μπούρας, ο υφ. Προστασίας του Πολίτη Ε. Οικονόμου, ο Γ. Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Κων. Ματθαιόπουλος, εκπρόσωποι κομμάτων και στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Με αφορμή το σημερινό εορτασμό των προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος ο κ. Πατούλης επισήμανε τα εξής:

«Τιμούμε σήμερα τους άξιους λειτουργούς του Πυροσβεστικού Σώματος οι οποίοι αποτελούν ένα διαχρονικό ηθικό πρότυπο καθήκοντος και σύμβολα γενναιοψυχίας, τόλμης, αποφασιστικότητας. Σήμερα όμως είναι μία ευκαιρία να αποτίσουμε φόρο τιμής και στους πυροσβέστες που χάθηκαν εν ώρα καθήκοντος, βάζοντας πάνω από τη ζωή τους, το υψηλό αίσθημα ευθύνης και την ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Θέλω να συγχαρώ τους άνδρες και τις γυναίκες που ανήκουν στο πυροσβεστικό σώμα για την αυταπάρνηση που δείχνουν αλλά και για την υποδειγματική λειτουργία τους, σε στιγμές κρίσης. Η Περιφέρεια Αττικής θα είναι δίπλα τους και θα συνεχίσει να τους στηρίζει σε ότι χρειάζονται, προς όφελος της κοινωνίας. Και πάλι εύχομαι χρόνια πολλά στα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος, υγεία και δύναμη στην επιτέλεση της αποστολής τους».

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ.: 213-2063501, 504, 807, 210-6993404 Fax: 213-2063513 Ε-mail: [email protected]