Μια γυναίκα από την Πάτρα κατάφερε να αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά από θύμα της, καθώς της παρουσιάστηκε σαν μέντιουμ που έχει την ικανότητα να λύνει μάγια.

Συνελήφθη, ωστόσο, το απόγευμα της Δευτέρας (09/11), από αστυνομικούς της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, για απάτη κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα, καθώς και απειλή.

Η συλληφθείσα ισχυρίστηκε στην παθούσα ότι της έχουν κάνει μάγια, τα οποία μπορούσε να λύσει έναντι χρηματικής αμοιβής. Για να ισχυροποιήσει τον ψευδή ισχυρισμό της, απέστειλε με διαφορετικά στοιχεία στην παθούσα ένα δέμα με σαπούνια και βελόνες, ενώ στη συνέχεια της ανέφερε ότι σε λίγες μέρες θα πεθάνει από τα μάγια.

Η δράστιδα, εκμεταλλευόμενη την ταραχή της παθούσας, της ζητούσε συνεχώς χρήματα και της απέσπασε περισσότερα από 20.000 ευρώ.

Κατά την τελευταία συνάντησή τους, συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή της και κατάσχεσαν 500 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Σε έρευνα στο σπίτι της, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν 130 ευρώ, μια επαγγελματική κάρτα, σταυρό, δύο αγαλματίδια με αιγυπτιακό και κινέζικο σχέδιο, Καινή Διαθήκη, Κοράνι κι ένα κινητό τηλέφωνο.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.