Παυλίνα Βουλγαράκη: Η μητέρα μου από τη στενoχώρια της έπαθε καρκίνο (vid)

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» ήταν καλεσμένη η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην οικογένειά της, ενώ μίλησε για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της.

Αναφορικά με το αν το επώνυμό της και η πολιτική πορεία του πατέρας της στάθηκαν εμπόδιο, τόνισε: «Θα το συγκρίνω με τη μουσική μου πορεία. Την περίοδο που οι γονείς μου ήταν στα πρωτοσέλιδα με πολύ αρνητική δημοσιότητα, ξεκίνησα κι εγώ την πορεία στη μουσική μου. Παλιά όταν ήσουν υπουργός, ήσουν σούπερ σταρ. Εγώ τη θεοποίηση των ανθρώπων δεν την καταλαβαίνω.

Τις φωτεινές μέρες δεν τις θυμάμαι, επειδή στα 13-14 είχε γίνει τρομοκρατική επίθεση και είχε καεί το σπίτι. Τότε δεν είχαμε σπίτι. Εγώ ανακάλυψα τη φωτιά, ήμουν εγώ με τα αδέρφια μου και τη μητέρα μου και ήταν τραύμα για μένα. Υπήρχε φόβος.

Όταν ο κόσμος ήταν θυμωμένος δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Και μαζί μου ακόμα που δεν είχα καμία σχέση με αυτό. Ενώ εγώ ήθελα να με λένε Παυλίνα Βούλγαρη, λέω όχι θα με λένε Βουλγαράκη γιατί ήμουν θυμωμένη. Με έπνιγε το δίκιο».

«Το πρώτο που εντόπισα είναι ότι οι ακροατές διακρίνουν την αλήθεια. Συνειδητοποίησα ότι όσο βαρύ είναι το όνομα, είμαι πολύ μεγαλύτερη από αυτό. Όταν το κατάλαβα αυτό είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει», πρόσθεσε.

Στην πορεία για το πώς διαχειρίστηκαν οι γονείς της τις δύσκολες στιγμές: «Η μητέρα μου μέσω όλης αυτής της διαδικασίας αρρώστησε, έπαθε καρκίνο, μέχρι και τώρα κάνει ακτινοβολίες. Βγήκε στο σώμα της. Το πώς το διαχειρίστηκαν είναι δικό τους. Είμαστε τέσσερα ανήσυχα παιδιά και γίναμε μια άτρωτη ομάδα», είπε χαρακτηριστικά η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Αποκαλυπτική όμως ήταν και για την συνεργασία της με τον Ψαραντώνη: «Δυσκολεύτηκα να τον βρω, αλλά ήθελα πάρα πολύ να γίνει αυτή η συνεργασία. Τότε είχα ένα αγόρι και του λέω θα γράψω τους στίχους σε μια χαρτοπετσέτα και αν του αρέσει ας με πάρει τηλέφωνο. Λέω δεν πειράζω θα πάω ξανά εκεί που θα είναι.

Του συστήθηκα μου είπε ότι του αρέσει και μετά του είπα να το ακούσει αλλά κατάλαβα ότι δεν ήθελε να συνεργαστούμε. Αισθάνθηκα ότι δεν ήθελε λόγω του ονόματός μου και ότι είχε επηρεαστεί από τον περίγυρό του. Άφησα το δισκάκι στο καφέ που έπινε τον καφέ του και είπα στην κοπέλα να του το δώσει.

Μετά από κάποιους μήνες μου άφησε ηχητικό μήνυμα και μου έλεγε ότι έπρεπε να μου δώσει την ευκαιρία και ότι ήθελε να έρθει στην Αθήνα να το πούμε. Εγώ το είχα στείλει το τραγούδι με τη φωνή μου, τα ακύρωσα όλα και ήρθε την επόμενη μέρα. Το σκέφτομαι κάθε μέρα».

Πηγή βίντεο: zappit