Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης του 27χρονου χορευτή Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τον Πειραιά στις 21 Αυγούστου 2020. μιας και ο σκελετός του νεαρού βρέθηκε κοντά στο πανδοχείο που έμενε.

Αναμένονται απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου του, πάντως ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας δεν εντόπισε κακώσεις στον σκελετό και καθώς δεν υπάρχουν ιστοί, δεν μπορούν να γίνουν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον σκελετό του χορευτή βρήκαν παιδιά που έπαιζαν σε μισογκρεμισμένα κτίρια της πρώην Έπαυλης Μαυρομιχάλη.

Ο 27χρονος είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα

Οι ιθύνοντες του πανδοχείου συγκέντρωσαν και παρέδωσαν τα προσωπικά του αντικείμενα στην Ασφάλεια Πειραιά. Μέσα στη σακούλα υπήρχαν τα ρούχα του Τζόις, το κινητό του, η ταυτότητά του και κάποια έγγραφα μεταξύ των οποίων και μία αίτηση για εργασία.

Φαίνεται πως ο άτυχος χορευτής ενδιαφερόταν να μείνει στη χώρα μας. Η αίτηση αφορούσε γνωστή εταιρία που προσλαμβάνει άτομα από διάφορες χώρες για να εργαστούν σε τηλεφωνικό κέντρο. Ο Τζόις είχε δηλώσει ως διεύθυνση μόνιμης κατοικίας του το σπίτι μιας Ελληνίδας φίλης του, με την οποία μοιράζονταν κοινά ενδιαφέροντα. Φαίνεται πως και η ίδια με υπεύθυνη δήλωσή της, είχε συναινέσει σε αυτό.