Αφροδίτη Σκαφίδα: «Ρώτησα τον Πύρρο ποιο από τα πέντε παιδιά αγαπάει περισσότερο»

«Το όνομα που θα δώσουμε στην κόρη μας, είναι αυτό της μητέρας του Πύρρου, που τη χάσαμε στο πρώτο μας ραντεβού. Το όνομά της θα είναι Ελευθερία»

Αφροδίτη Σκαφίδα

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Αφροδίτη Σκαφίδα, αφού κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Πύρρο Δήμα, ο οποίος έχει ακόμη τέσσερα παιδιά από τον πρώτο του γάμο.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για τη ζωή με την κόρη της, τα συναισθήματα που ένιωσε όταν την κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της, αλλά και τη σχέση της με τον Πύρρο Δήμα.

«Τον άντρα μου, τον αγαπάω, τον λατρεύω και τον στηρίζω σε οτιδήποτε. Είμαστε πάρα πολύ καλά όλοι μαζί, είμαστε πολύ χαρούμενοι. Περνάμε μια φάση χαράς, μια φάση δημιουργική και θέλουμε να δούμε το νέο μέλος της οικογένειάς μας να προχωράει, να κάνει τα πρώτα του βήματα, και να το ζήσουμε όλοι μαζί λίγο πιο ολοκληρωμένα» είπε αρχικά η Αφροδίτη Σκαφίδα.
«Ήθελα πάρα πολύ να γίνω μαμά. Είχαμε κάνει μια συζήτηση με τον Πύρρο, εκείνος μου είχε πει ότι δε θέλει να κάνει αλλά παιδιά, εγώ του είχα πει ότι θέλω να ζήσω τη μητρότητα. Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί πραγματικά ό,τι έκανε, το έκανε για μένα. Ήθελε να με δει ευτυχισμένη. Σε μια συζήτηση που είχαμε, τον ρώτησα ποιο από τα πέντε παιδιά του αγαπά περισσότερο, μου έδειξε το χέρι του και μου είπε, “τα δάχτυλά μου είναι πέντε, όποιο και να κόψω θα πονάει. Και τα πέντε παιδιά μου τα αγαπάω το ίδιο”. Και ισχύει αυτό, αγαπάει την κόρη μας σαν να είναι το πρώτο του παιδί.

Το όνομα που θα δώσουμε στην κόρη μας, είναι αυτό της μητέρας του Πύρρου, που τη χάσαμε στο πρώτο μας ραντεβού. Το όνομά της θα είναι Ελευθερία γιατί ελευθερώνει τις ψυχές μας και μας κάνει ευτυχισμένους» ανέφερε σε άλλο σημείο.

«Πριν την κρατήσω ακόμα στην αγκαλιά μου, μόλις άκουσα το κλάμα της, άρχισα να κλαίω. Είναι ένα συναίσθημα που δε μπορώ να περιγράψω. Μόνο όποιος έχει ζήσει τη μητρότητα μπορεί να το καταλάβει. Χαρά, συγκίνηση, απίστευτη αγάπη. Τον έκανα χρυσό τον Πύρρο να μπει μέσα αλλά δεν ήθελε, δε θέλει να δει τον άνθρωπό του να πονάει, με περίμενε όμως ακριβώς έξω από την πόρτα» αποκάλυψε η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Ίσως σας ενδιαφέρουν