Ανησυχία για τον Μπρους Σπρίνγκστιν: Αναβάλλει κι άλλες συναυλίες

Ο σταρ ανέβαλε και τη συναυλία στη Μασσαλία λόγω προβλημάτων με τη φωνή του

Μπρους Σπρίνγκστιν

Ιδιαίτερη ανησυχία προκάλεσε η αναβολή της συναυλίας του Μπρους Σπρίνγκστιν στo Orange Vélodrome της Μασσαλίας που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο (25.05), λόγω προβλημάτων στη φωνή του Αμερικανού ρόκερ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που κυκλοφόρησε στους λογαριασμούς του τραγουδιστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «μετά και των νέων εξετάσεων οι γιατροί αποφάσισαν ότι ο Σπρίνγκστιν δεν πρέπει να τραγουδήσει για τις επόμενες δέκα ημέρες».

Έτσι ακυρώνεται η συναυλία στο Airport Letnany στην Πράγα που ήταν προγραμματισμένη για τις 28 Μαΐου και οι δύο εμφανίσεις (1-3 Ιουνίου) στο San Siro Stadium στο Μιλάνο.

Σημειώνεται ότι η ευρωπαϊκή του περιοδεία ξεκίνησε στις 5 Μαΐου από το Principality Stadium στο Κάρντιφ της Ουαλίας και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 24 Ιουλίου, όταν θα επισκεφθεί το Γουέμπλεϊ του Λονδίνου.

«Οι νέες ημερομηνίες για αυτές τις συναυλίες θα ανακοινωθούν σύντομα. Ο Μπρους αναρρώνει καλά και μαζί με την E Street Band ανυπομονούν να συνεχίσουν την εξαιρετικά επιτυχημένη ευρωπαϊκή περιοδεία τους σε γήπεδα στις 12 Ιουνίου στη Μαδρίτη, στο υπέροχο Civitas Metropolitan», συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο διάσημος καλλιτέχνης, ανέβαλε πολλές συναυλίες στη Βόρεια Αμερική καθώς αντιμετώπιζε έλκος στομάχου. Ωστόσο τις αναπλήρωσε με νέες ημερομηνίες οι οποίες ολοκληρώθηκαν νωρίτερα φέτος.

Την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στα βραβεία Ivor στο Λονδίνο αναφερόμενος στα προβλήματα με την φωνή του σημείωσε με χιούμορ ότι οφείλονται σε μια υπαίθρια συναυλία που πραγματοποίησε το προηγούμενο βράδυ, σύμφωνα με το Variety.

Ίσως σας ενδιαφέρουν