Άντζελα Δημητρίου: Όσα είπε για τη βάφτιση της εγγονής της

Η Άντζελα Δημητρίου αποκαλύπτει πότε θα γίνει η βάφτιση της εγγονής της, αλλά και το πως βίωσε τον θάνατο της μητέρας της

Άντζελα Δημητρίου

Με αφορμή τη νέα συνεργασία της Άντζελας Δημητρίου με τον Χρίστο Αντωνιάδη και την Έλντα Πανοπούλου για δέκα μοναδικές βραδιές στην «Αυτοκίνηση», η λαίδη του ελληνικού τραγουδιού αποκάλυψε στους ρεπόρτερ των τηλεοπτικών εκπομπών πως βίωσε το θάνατο της μητέρας της αλλά και πότε θα γίνει η βάφτιση της εγγονής της.

«Γυρίζω δυναμικά, επανέρχομαι για να κάνω αυτό που κάνω χρόνια. Ο έρωτας για εμένα είναι η δουλειά μου, ο έρωτας για εμένα έχει τελειώσει. Ερωτευμένη είμαι με την εγγόνα μου, που την λατρεύω και την αγαπάω πολύ και την κόρη μου. Η βάπτιση της εγγονής μου θα γίνει μάλλον τον Σεπτέμβριο και θέλουν να κάνουν την επέτειο γάμου μαζί με τα βαφτίσια της μπέμπας. Μακάρι να γίνει τραγουδίστρια, αλλά δεν θα είμαι εν ζωή να την δω και να την ακούσω να τραγουδάει. Φυσικό είναι, τα χρόνια περνάνε» είπε αρχικά η Άντζελα Δημητρίου.

«Σε λίγες ημέρες είναι το μνημόσυνο για τα τρίμηνα της μητέρας μου και είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό που έχω περάσει, αλλά συνεχίζω. Μου δίνει δύναμη για να συνεχίζω η αγάπη σας και η αγάπη του κόσμου, και ότι αγαπάω πολύ τον εαυτό μου και δεν θέλω να είμαι συνέχεια πληγωμένη και στενοχωρημένη, αλλά και να αισθάνομαι μόνη» προσέθεσε.
Ίσως σας ενδιαφέρουν