Μπέττυ Μαγγίρα: «Το θέμα είναι να τα φέρνουμε και στο ταμείο»

«Με μεγάλη μου χαρά θα παρουσίαζα ξανά τη Eurovision, αλλά όχι αμισθί», πρόσθεσε

Μπέττυ Μαγγίρα

Η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε για την παρέμβαση που έκανε χθες στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά,  για το τηλεοπτικό της μέλλον,  τόνισε πως σύντομα θα ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον ΑΝΤ1, ενώ ευχή της είναι να συνεχιστεί το «I Love Σου Κου».

«Έκανα παρέμβαση στην εκπομπή της Φαίης, γιατί δεν ήθελα να γίνουν παρεξηγήσεις, σχετικά με την αμοιβή μας στη Eurovision. Με μεγάλη μου χαρά θα παρουσίαζα ξανά τη Eurovision, αλλά όχι αμισθί. Τα παιδιά τιμή τους που πήγαν χωρίς να πληρωθούν, αλλά προφανώς έχουν μια άλλη συνεργασία με την ΕΡΤ», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα είπε στη συνέχεια: «Κοντεύουμε τώρα να κάνουμε τη συζήτηση με τον ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν. Εγώ θα ήθελα πολύ να συνεχιστεί η εκπομπή. Προσπαθήσαμε πολύ, δουλέψαμε πολύ και ελπίζω οι κόποι μας να ανταμειφθούν».

Κλείνοντας, η Μπέττυ Μαγγίρα ανέφερε: «Τα κανάλια είναι επιχειρήσεις, αν μια εκπομπή τα φέρνει, συνεχίζει. Πιστεύω ότι αρέσουμε σαν εκπομπή, αλλά το θέμα είναι να τα φέρνουμε και στο ταμείο. Δεν έχω ρωτήσει το κανάλι για το αν είναι συν ή μείον το ταμείο μας».
 

Ίσως σας ενδιαφέρουν