Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Τους είπα πως “δεν είμαι καλά, σβήνω”»

«Εκτός από το έμφραγμα, έπαθα και δυο ανακοπές» – Ο ηθοποιός μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Τους είπα πως “δεν είμαι καλά, σβήνω”»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω», ήταν το βράδυ της Πέμπτης (23.05) ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στην περιπέτεια της υγείας του που πέρασε πρόσφατα.

«Τους είπα πως «δεν είμαι καλά, σβήνω», ευτυχώς η Ελένη είπε «πάρτε αμέσως το 166″, το 166 ήρθε πολύ γρήγορα και με πήγαν στο νοσοκομείο πολύ γρήγορα. Εκτός από το έμφραγμα, έπαθα και δυο ανακοπές. Δηλαδή έπαθα μια ανακοπή στο σπίτι, από την οποία επέστρεψα πολύ γρήγορα στα χέρια της Βίκυς και έπαθα μια δεύτερη ανακοπή στο νοσοκομείο».
«Ευτυχώς μου έκαναν κάρπα εκεί οι γιατροί, με επανέφεραν και άρχισα να τρέχω κανονικά. Άρχισαν με ένα φορείο να με τρέχουν προς το χειρουργείο, μου έλεγε η γιατρός “πάθατε ανακοπή” και εγώ άκουγα όλο το “All tha jazz” στο κεφάλι μου… “Bye bye, love”» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

«Να πω όμως και αυτό γιατί είναι μια ομολογία που οφείλω να την κάνω. Σε όλη τη διάρκεια και στο ασθενοφόρο και στο νοσοκομείο, για να είμαι ήρεμος, προσευχόμουν. Έλεγα δηλαδή την προσευχή που λέω κάθε μέρα και στο θέατρο και στο σπίτι μου. Αυτό μου δημιουργεί μια ηρεμία και αυτό πραγματικά με βοήθησε πάρα πολύ».

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Ήταν από τα πιο σοκαριστικά πράγματα που μου έχουν συμβεί»

Για την περιπέτεια της υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μίλησε η Βίκυ Σταυροπούλου, μέσω της παρέμβασής της στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω».

«Μιλούσαμε εκείνη την ώρα στο τηλέφωνο γιατί εγώ ήμουνα στον πάνω όροφο και ο Χρήστος στον κάτω. Με τον τρόπο που είπε το “σβήνω” δεν θα τον άκουγα αν δεν μιλούσαμε στο τηλέφωνο.
Ήταν από τα πιο σοκαριστικά πράγματα που μου έχουν συμβεί γιατί ήταν απρόσμενο και ξαφνικό. Ευτυχώς είχε καλή κατάληξη. Όταν συμβαίνουν τέτοια, συνειδητοποιείς πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ούτε η ίδια η ζωή», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Ίσως σας ενδιαφέρουν