Δέσποινα Γιαννακοπούλου: Ποια είναι η πανέμορφη κόρη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Η κόρη του ιδιοκτήτη και προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζοντας την υποστήριξή της στην ομάδα, δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok

Ο Παναθηναϊκός νίκησε την «βασίλισσα» Ρεάλ Μαδρίτης και έστειλε στα ουράνια, εκτός από τους φιλάθλους και τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τα παιδιά του Παύλο και Δέσποινα Γιαννακοπούλου οι οποίοι πανηγύρισαν και χειροκρότησαν παίκτες και προπονητή.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και τα παιδιά του παρακολούθησαν από την πρώτη σειρά την ομάδα να γυρίζει το παιχνίδι και να κάνει το μαγικό 80-95 στο Final 4 της Euroleague.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όχι μόνο είναι ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΚΑΕ, αλλά τρέφει βαθιά αγάπη για τον Παναθηναϊκό, κάτι που έχει περάσει και στα παιδιά του, Δέσποινα και Παύλο.

Μάλιστα, η Δέσποινα Γιαννακοπούλου θέλοντας να εκφράσει τη υποστήριξή της προς την ομάδα δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο πίνει σαμπάνια και στο background ακούγονται πανηγυρισμοί, δείχνοντας σιγουριά για τη νίκη των «Πράσινων».

Βέβαια, είναι λάτρης της γυμναστικής και δεν χάνει ευκαιρία να το δείξει.

Αλλά και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μοιράζεται συχνά φωτογραφίες και βίντεο με την κόρη του, φανερώνοντας το δέσιμο που έχουν αναπτύξει πατέρας και κόρη.

@despinagiannakopoulou 7🌟 #foryou ♬ original sound – SUA – Sped Up Audios

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αποκτήσει δύο παιδιά από τον γάμο του με την Ιωάννα Μαροσούλη.

@despinagiannakopoulou 🇲🇨-🇮🇹 #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – 🐊

@despinagiannakopoulou elaaaa oikonomoo 🥰 #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – ❤️‍🔥Melanie.Moxx🔪

Ίσως σας ενδιαφέρουν