Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αυτή ήταν η τελευταία της επιθυμία

Όσα δήλωσε η ανιψιά της, Άννα Στυλιανοπούλου, για την επιθυμία της ηθοποιού που δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει

Δέσποινα Στυλιανοπούλου

H Δέσποινα Στυλιανοπούλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών την Παρασκευή, 7 Ιουνίου και η ανιψιά της, Άννα, αποκάλυψε την τελευταία επιθυμία της ηθοποιού που δεν πρόλαβε να εκπληρώσει.

Μιλώντας στο «Πρωινό ΣουΣου» η Άννα Στυλιανοπούλου ανέφερε ότι η θεία της το τελευταίο διάστημα η θεία της έγραφε ένα βιβλίο, που ήθελε κάποια στιγμή για γίνει θεατρική παράσταση.

Δείτε το βίντεο
«Της είχα τρελή αδυναμία, την είχα σαν δεύτερη μαμά μου. Η θεία μου ήταν 18 χρονών στην ψυχή, είχε μια ζωντάνια που δεν την είχα εγώ» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια, σχολίασε για την τελευταία της επιθυμία: «Τον τελευταίο χρόνο έγραφε ένα δεύτερο βιβλίο που ήθελε να το κάνει έργο. Το όνειρό της ήταν να ανεβάσει μια τελευταία παράσταση. Με τη βοήθεια του Σπύρου Μπιμπίλα και του Μάκη Δελαπόρτα κάποια στιγμή θα το φτιάξουμε και θα το βγάλουμε».

Η ηθοποιός αισθανόταν, σύμφωνα με την Άννα Στυλιανοπούλου απομονωμένη τα τελευταία χρόνια και είχε επηρεαστεί αρκετά από τον θάνατο των φίλων της.

«Όλοι οι αγαπημένοι της φίλοι έφυγαν. Η Σμάρω Στεφανίδου, η Μαίρη Χρονοπούλου… Κάθε Κυριακή μαζεύονταν σπίτι της. Όταν αισθάνεσαι ότι είσαι από τους τελευταίους, απομονώνεσαι, φοβάσαι» δήλωσε η ανιψιά της.

Η κηδεία της Δέσποινας Στυλιανοπούλου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου στο Α Νεκροταφείο Αθηνών.

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν