Έλενα Παπαρίζου για τα σχόλια για το σώμα της: «Είμαστε στο 2024, τέλος!»

«Σέβομαι και αγαπάω τους γύρω μου και δεν διαχωρίζω τους ανθρώπους με βάση την καταγωγή, τη σεξουαλικότητα» λέει σε συνέντευξη της

Παπαρίζου

Στο EuroPride της Θεσσαλονίκης θα τραγουδήσει η Έλενα Παπαρίζου, και με αφορμή τη συμμετοχή της μίλησε για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, τις διακρίσεις που γίνονται ακόμη στην κοινωνία, αλλά και τα επικριτικά σχόλια που έχει λάβει και εκείνη, για την εμφάνισή της.

Η ίδια μίλησε για τη στήριξή της στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα και τόνισε ότι μεγάλωσε με την αρχή «να μην διαχωρίζει τους ανθρώπους με βάση την καταγωγή, τη σεξουαλικότητα» και άλλα παρόμοια χαρακτηριστικά…

«Δεν θεωρώ ότι έχω καταφέρει κάτι, γιατί δεν θεωρώ ότι το να αγαπάς και να στηρίζεις τους ανθρώπους είναι “ανθρώπινο κατόρθωμα”» είπε στο περιοδικό Antivirus και πρόσθεσε:

«Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που μου έμαθαν να σέβομαι και να αγαπάω τους γύρω μου και να μην διαχωρίζω τους ανθρώπους με βάση την καταγωγή, τη σεξουαλικότητα, την πολιτική τους τοποθέτηση ή την εμφάνιση τους. Θέλω να είμαι δίπλα σε όποιον έχει την ανάγκη για την στήριξή μου, όπως και εγώ αντίστοιχα ως άνθρωπος θέλω τέτοιους ανθρώπους στο πλάι μου. Οι καλλιτέχνες είμαστε άνθρωποι, δεν είμαστε ούτε κάτι διαφορετικό, ούτε κάτι ανώτερο σε σχέση με τους υπόλοιπους. Θα ήθελα να ξυπνάω σε μια χώρα που δε θα χρειάζεται καν να αντιμετωπίζεται η φράση “αυτός υποστηρίζει την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα” σαν κάτι μοναδικό ή αξιοσημείωτο για έναν άνθρωπο».

Μάλιστα η τραγουδίστρια μίλησε και για το bodyshaming που κατά καιρούς έχει δεχθεί.

«Εδώ και πολλά χρόνια δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να μπαίνει στη διαδικασία να ασχολείται με οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει αρνητικά συναισθήματα στην ανθρώπινη ψυχή. Είμαστε στο 2024. Τέλος! Πρέπει όλοι να φροντίζουμε να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι», εξήγησε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν