Ελένη Μενεγάκη: Έχει αλλάξει η Δέσποινα Βανδή-Είναι πιο ευτυχισμένη

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι όλοι έχουν αλλάξει και πρόσθεσε ότι: «Δεν είμαστε αυτοί που ήμασταν 25 χρονών»

Τον Θέμη Γεωργαντά υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια ρώτησε τον καλεσμένο της για την πρόσφατη συνέντευξη που πήρε από τη Δέσποινα Βανδή στη δική του εκπομπή. 

Η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε για την τραγουδίστρια, ότι «η Δέσποινα έχει αλλάξει». Πιο αναλυτικά είπε στο «Ελένη»: «Στην αρχή, μέχρι να το ξεπεράσεις αυτό, νιώθεις λίγο αυτό. Καταλαβαίνεις… Ειδικά όταν βγαίνεις από έναν γάμο, θέλεις τον χρόνο σου για να αισθανθείς πιο χαλαρά και να μιλάς άνετα. Έχει αλλάξει η Δέσποινα Βανδή. Όλοι έχουμε αλλάξει, δεν είμαστε αυτοί που ήμασταν 25 χρονών, αλίμονο και η Δέσποινα το ίδιο. Εγώ θα έλεγα ότι τη βλέπεις και πιο ευτυχισμένη. Όταν ένα από τα πράγματα της ζωής σου πάει ξεχωριστά καλά με έναν μαγικό τρόπο ξαφνικά γίνονται και τα υπόλοιπα. Το έχω προσέξει και με τη δική μου ζωή και με των άλλων».

Δείτε το βίντεο
Με τη σειρά του και ο Θέμης Γεωργαντάς ανέφερε ότι: «Δεν σας κρύβω ότι με τη Δέσποινα έκανα τις ερωτήσεις σιγά σιγά να δω αν θα απαντήσει. Είναι πάρα πολύ κουλ, νομίζω ότι τώρα είναι κυριολεκτικά αυτό που λέμε, στην καλύτερή της φάση».

Ίσως σας ενδιαφέρουν