Ελένη Βιτάλη: Ακύρωσε τη συμμετοχή της σε συναυλία στο Ισραήλ – Βίντεο

«Δεν ενδιαφέρομαι να παίξω μαζί με όποιον μισεί τη χώρα» της απάντησε ο Ισραηλινός τραγουδιστής Σλόμι Σαράνγκα…

Βιτάλη

Aκύρωσε την εμφάνισή της σε προγραμματισμένη συναυλία που θα γίνει στο Ισραήλ, η Ελένη Βιτάλη, και στη θέση της θα εμφανιστεί η Πίτσα Παπαδοπούλου!

Από τον Οκτώβριο του 2023 η τραγουδίστρια είχε κανονίσει να εμφανιστεί στο πλευρό του γνωστού Ισραηλινού τραγουδιστή Σλόμι Σαράνγκα, σε μια συναυλία που θα γινόταν προς τιμήν του, στις 28 Μαΐου.

Ελένη Βιτάλη: Αυτή είναι η αφίσα της προγραμματισμένης συναυλίας

Βιτάλη

Όπως όμως καταγγέλλουν οι διοργανωτές, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρωινού, η Ελένη Βιτάλη ακύρωσε την εμφάνισή της μία εβδομάδα πριν, αφήνοντάς τους ξεκρέμαστους!

«Σας ενημερώνουμε υπεύθυνα εκ μέρους της κυρίας Βιτάλη, ότι δεν θέλει να πάει τώρα να δώσει συναυλία στο Ισραήλ, διότι φοβάται λόγω του πολέμου. Ο μόνος λόγος είναι αυτός και κανένας άλλος. Μακάρι να τελειώσει ο πόλεμος και φυσικά, θα πάει. Φοβάται, δεν θέλει να πάει τώρα. Έχουμε ενημερώσει τους διοργανωτές», είπε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης της τραγουδίστριας, Θάνος Βάγιος, που μίλησε στην εκπομπή κι εξήγησε τους λόγους που θέλησε να ακυρώσει τη συμμετοχή της.

Πάντως, από την πλευρά του, ο Ισραηλινός τραγουδιστής απάντησε στην Ελληνίδα τραγουδίστρια, λέγοντας πως δεν θέλει να παίξει ή να φιλοξενήσει στη χώρα του κανέναν που μισεί το Ισραήλ.

«Λίγο πριν τη συναυλία μου στο Ηangar, όπου γιορτάζω 30 χρόνια καριέρας, η τραγουδίστρια Ελένη Βιτάλη αποφάσισε να ακυρώσει την άφιξή της στο Ισραήλ και τη συμμετοχή της στη συναυλία, λόγω αλληλεγγύης της στον Παλαιστινιακό λαό. Και χωρίς να “απολογηθεί” καθόλου. Όλα είναι ήδη έτοιμα και κλεισμένα για το σόου και παρόλο που είχε όλο τον χρόνο να εκφράσει γενναία την πολιτική της θέση, επέλεξε να επιβεβαιώσει την ημερομηνία για τη νέα συναυλία. Η Ελένη ενήργησε με ασέβεια προς τον εαυτό της γενικότερα και προς το κοινό ειδικότερα. Και λόγω προσβολής προς εμένα και το κοινό, δεν ενδιαφέρομαι να φιλοξενήσω ή να παίξω μαζί με όποιον μισεί το Ισραήλ. Στη θέση της θα έρθει η τεράστια τραγουδίστρια Πίτσα Παπαδοπούλου που αμέσως απάντησε θετικά στην πρόσκλησή μου. Τιμή μου», δήλωσε.

 

Αυτή είναι η αφίσα της συναυλίας με την Πίτσα Παπαδοπούλου

Παπαδοπούλου
 

Ίσως σας ενδιαφέρουν