Γιώργος Καραμίχος: «Δεν είχα για χρόνια την άδεια να δω το παιδί μου» – Βίντεο

«Πέρασα πράγματα που δεν εύχομαι ούτε στον εχθρό μου» εξομολογείται ο ηθοποιός

karamixos

Για τα πρώτα χρόνια που ήρθε στη ζωή η κόρη του και εκείνος δεν μπορούσε να βρεθεί κοντά της, μίλησε συγκινημένος ο Γιώργος Καραμίχος

«Στην πορεία της εγκυμοσύνης, επειδή δεν ήμασταν πια μαζί, δεν ήταν εύκολα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα γιατί χωρίσαμε σε κάποιους μήνες και ξαφνικά άλλαξε εντελώς η νοοτροπία στη σχέση μας. Ήταν δύσκολα, δηλαδή πέρασα πράγματα που δεν εύχομαι ούτε στον εχθρό μου», σημείωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, που συνάντησε την Μαρία Μπακοδήμου στο πλατό της εκπομπής Γεια σου στον ΣΚΑΪ.

«Το παιδί πια το χαίρομαι πάρα πολύ, τα τελευταία χρόνια, τότε όμως ήταν με πολλές δυσκολίες. Για χρόνια την άδεια να δω το δω, βέβαια. Υπάρχει και μια νομοθεσία στην Ελλάδα που δεν βοηθάει καθόλου στη συνεπιμέλεια και προστατεύει, που καλά κάνει σε έναν βαθμό, αλλά ένα παιδί πολύ εύκολα ο γονιός, που είναι κοντά του, μπορεί να το χειριστεί. Δηλαδή και να πας και δικαστικά και να πάρεις την απόφαση, αν πας να δεις το παιδί και το παιδί δεν θέλει να σε δει; Τι θα κάνεις; Ό,τι και να είναι ο άλλος γονιός, εκτός αν είναι κακοποιητικός ή κάτι τέτοιο, δεν έχει το δικαίωμα να τον στερείς από το παιδί», τόνισε.

«Το παιδί έχει επιλέξει αυτούς τους γονείς και χρειάζεται και τους δυο γονείς. Ακόμα και αν είναι σκοτεινός πιο πολύ ο ένας από τους δυο γονείς, το παιδί έχει ανάγκη να δει την μαμά και τον μπαμπά του. Δεν υπάρχει ο ιδανικός γονέας, όλοι κάνουμε τη δουλειά μας» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν