Γιώργος Μαζωνάκης: Πώς κατέληξε στα δικαστήρια με την αγαπημένη του αδερφή

«Έχουν μαλώσει και κατά το παρελθόν για οικονομικά θέματα. Κατά το παρελθόν, είχαν απομακρυνθεί πάλι για οικονομικά θέματα»

Μαζωνάκης

Στα δικαστήρια «τρέχει» η οικογένεια Μαζωνάκη, καθώς ο Γιώργος Μαζωνάκης κινείται νομικά κατά της αδερφής του για την περιουσία του.

Πριν από σχεδόν δύο χρόνια έβλεπαν τη μητέρα τους να χορεύει ζεϊμπέκικο μπροστά στον γιο της, που της αφιέρωνε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Ήταν η εποχή που ελάχιστοι πλην εκείνης γνώριζαν για τα προβλήματα στη σχέση του Γιώργου Μαζωνάκη με τη μία από τις δύο αδερφές του. Πλέον η μητέρα του καλλιτέχνη καλείται να παίξει ρόλο «πυροσβέστη», καθώς η διαμάχη ανάμεσα στα 2 αδέρφια παίρνει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Αιτία, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου που εκπροσωπεί τον Γιώργο Μαζωνάκη, οι οικονομικές διαφορές, με τον δημοφιλή τραγουδιστή να έχει ήδη καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της και να περιμένει το επόμενο διάστημα την απόφαση της δικαιοσύνης.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vaso Mazonaki (@vasomazonaki)

«Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο. Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς», ανέφερε ο δικηγόρος του τραγουδιστή.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα για ορισμένους, όμως άτομα από το στενό περιβάλλον του καλλιτέχνη έλεγαν πως ανάμεσα στα δύο αδέρφια υπήρχαν… ανοιχτοί λογαριασμοί.

Παρά το γεγονός πως η αδερφή του υπήρξε για χρόνια η μάνατζερ που του κανόνιζε τα πάντα στην επαγγελματική του πορεία, οι σχέσεις τους διαταράχθηκαν σοβαρά πριν από λίγα χρόνια.

«Έχουν μαλώσει και κατά το παρελθόν για οικονομικά θέματα. Κατά το παρελθόν, είχαν απομακρυνθεί πάλι για οικονομικά θέματα».
Οι τριβές ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδερφή του, ξεκίνησαν, όπως λένε άτομα από το περιβάλλον τους, στα μέσα της περασμένης δεκαετίας.

«Ενώ συνεργαζόμουν με… γιατί είχαν μαλώσει ξανά δεν ήθελα να την αφήσω στο δρόμο. Είχα δώσει για να δουλεύει το μαγαζί, ένα ποσοστό, για να μπορέσει να το δουλέψει. Την είχα στηρίξει, αν και είχε δώσει δείγματα ότι δεν ήταν το καλύτερο παιδί και είχε δημιουργήσει στον Γιώργο προβλήματα. Υπήρχαν θέματα πολύ σοβαρά μεταξύ τους οικονομικής φύσεως. Θεώρησα, επειδή είναι… ότι κάποια στιγμή πρέπει να τα ξεπεράσουν αυτά».

Η Βάσω Μαζωνάκη δήλωνε διαχρονικά περήφανη για την πορεία του αδερφού της, που κατάφερε να δώσει σάρκα και οστά στα παιδικά του όνειρα. Σε μια σειρά από αναρτήσεις της, στο διαδίκτυο οι δικές του φωτογραφίες.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vaso Mazonaki (@vasomazonaki)

Για χρόνια, η Βάσω Μαζωνάκη. εκτός από αδερφή, ήταν η πιο στενή συνεργάτιδα του 52χρονου σήμερα αδερφού της. Εκείνη που συνόδευε Γιώργο Μαζωνάκη σε νυχτερινές εξόδους και διαχειριζόταν μια σειρά από προτάσεις που έφταναν για τον καλλιτέχνη.

Όπως ανακοίνωσε το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον καλλιτέχνη, στόχος του Γιώργου Μαζωνάκη είναι η διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης, χωρίς να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.
Τα οικονομικά είχαν δοκιμάσει τη σχέση τους και στο πρόσφατο παρελθόν, λένε άτομα από το περιβάλλον τους. Αυτή όμως είναι η πρώτη φορά που το θέμα παίρνει έκταση και βλέπει το φως της δημοσιότητας.

«Είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς του. Λείπανε την πρώτη φορά λεφτά και τώρα το ίδιο πράγμα».
Τα επόμενα επεισόδια στη διαμάχη ανάμεσα στα αδέρφια Μαζωνάκη αναμένονται ενώπιον της δικαιοσύνης, με τους πρωταγωνιστές να αποφεύγουν τις δηλώσεις μπροστά στις κάμερες και να αφήνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων στους δικηγόρους τους.

«Είχε έρθει σε διαφωνία και κατά το παρελθόν με την αδελφή του για ίδιας φύσεως θέματα»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, η διαφωνία μεταξύ στα δύο αδέλφια αφορά μία επιχείρηση στον τουριστικό τομέα στον οποίο ήταν διαχειριστές και οι δύο. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο αδελφή του Γιώργου Μαζωνάκη θέλησε να τον βγάλει εκτός επιχείρησης και έτσι ο τραγουδιστής απευθύνθηκε στη δικαιοσύνη.

Ένας φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη μίλησε στο LIVE NEWS, λέγοντας πως και στο παρελθόν είχε έρθει σε διαφωνία με την αδελφή του για ίδιας φύσεως θέματα.

«Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ δίκαιος και πολύ υπέρ της οικογένειας. Την οικογένειά του την έχει φροντίσει και με το παρά πάνω. Είχε έρθει σε διαφωνία και κατά το παρελθόν με την αδελφή του για ίδιας φύσεως θέματα. Τότε δεν πήρε διαστάσεις και μετά από δυο χρόνια τα ξαναβρήκαν. Την αγαπούσε αλλά κι εκείνη έδειχνε ότι τον αγαπούσε. Τώρα, για να φτάσει ο Γιώργος να κάνει τέτοια ενέργεια, ειδικά στην οικογένειά του που την αγαπάει και τη σέβεται τόσο πολύ, που ήξερε ότι θα πάρει δημοσιότητα, πάει να πει ότι είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Δεν είναι στον χαρακτήρα του να κάνει κάτι τέτοιο».

Με ανθρώπους από το περιβάλλον του να συμπληρώνουν:

«Αυτό που διεκδικεί ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι να διαχειρίζεται τα περιουσιακά του στοιχεία, το αυτονόητο δηλαδή. Ελπίζει ότι μέχρι και την τελευταία ώρα θα βρεθεί συμβιβαστική λύση ανάμεσα σε εκείνον και την αδερφή του».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vaso Mazonaki (@vasomazonaki)

Ίσως σας ενδιαφέρουν