Ηλίας Μαμαλάκης: «Κουβαλούσα 132 κιλά. Ήμουν δυσκίνητος. Ελευθερώθηκα»

«Πήρα την απόφαση να κάνω την εγχείρηση με αντικειμενικό σκοπό να γίνω πιο μάχιμος. Αισθάνθηκα πολύ ωραία, αγόρασα καινούργιο παντελονάκι»

Ηλίας Μαμαλάκης
🎙️ Άκουσε το άρθρο

Ο Ηλίας Μαμαλάκης είχε φτάσει να ζυγίζει 132 κιλά, τα οποία τον έκαναν, όπως εξομολογήθηκε, να νιώθει δυσκίνητος. 

Μετά τη μεγάλη απώλεια βάρους η ζωή του άλλαξε, η κατάσταση της υγείας του βελτιώθηκε, η ποιότητα ζωής του αλλά και η ψυχολογία του έγινε καλύτερη.

«Ήταν δύσκολη η διαδικασία να κουβαλάω τα 132 κιλά. Ήμουν δυσκίνητος. Πονάγανε πάρα πολύ οι αρθρώσεις μου στα γόνατα. Έτσι πήρα την απόφαση να κάνω την εγχείρηση με αντικειμενικό σκοπό να γίνω πιο μάχιμος. Ελευθερώθηκα. Αισθάνθηκα πολύ ωραία, αγόρασα καινούργιο παντελονάκι. Αισθάνθηκα λίγο νέος», εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star», την Τετάρτη 9 Απριλίου.

Δείτε το βίντεο


Στη συνέχεια, ο Ηλίας Μαμαλάκης υποστήριξε ότι το θέμα του σωματικού βάρους αντιμετωπιζόταν για χρόνια ως ταμπού και επισήμανε ότι συγκριτικά με έναν νεαρό παχύσαρκο άντρα προτιμά την εικόνα ενός λεπτού ατόμου με προσεγμένη εμφάνιση.

«Για πολλά χρόνια το θέμα των κιλών ήταν ταμπού, αλλά αυτό αφορά τους μέτρια χοντρούς. Τι να πω; Ότι δεν είμαι χοντρός; Προτιμώ να βλέπω έναν νέο, ωραίο, λεπτό, με ωραία ρούχα, παρά έναν παχύσαρκο που του βγαίνουν τα πουκάμισα από μέσα. Και ο παχύσαρκος μπορεί να είναι ένας πάρα πολύ σπουδαίος άνθρωπος, επιτυχημένος στην κοινωνία. Άρα τον αποδέχομαι», τόνισε.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις, κάθε μέρα στο inbox σας

 
Διαβάστε επίσης