Ισμήνη Καλέση: «Αδιάφορο το να παίζεις δίπλα στην Ρένα Βλαχοπούλου»

Η ηθοποιός το απόγευμα της Παρασκευής, 24-5-2024, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 -Υποστήριξε ότι η αείμνηστη συνάδελφός της, κοίταζε τον εαυτό της

Η Ισμήνη Καλέση το απόγευμα της Παρασκευής, 24-5-2024, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε στη  Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ για όλους για για όλα. Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στη συνεργασία που είχε στο μακρινό παρελθόν με την αείμνηστη συνάδελφο της, Ρένα Βλαχοπούλου.

Η ίδια είπε: «είναι αδιάφορο να παίζεις δίπλα στη Ρένα Βλαχοπούλου. Δεν ήταν άνθρωπος. Είχε ένα γυαλί εδώ μπροστά, το χτύπαγες, τοκ τοκ αλλά δεν άκουγε τίποτα. Κανένας. Ξανά τοκ τοκ, «δεν είναι κανείς, φύγαμε». Δεν ήταν καθόλου επικοινωνιακή. Την ταινία την έκανε και κοίταζε τον εαυτό της, πολύ. Δεν είχε όμως επαφή με τα υπόλοιπα».

«Ενώ στην «Γκαρσονιέρα για 10″ που ήταν ο Ντίμης Δαδήρας, ο αείμνηστος υπέροχος σκηνοθέτης και ο Χρόνης Εξαρχάκος, εκεί είχαμε επικοινωνία και γι’ αυτό η ταινία είχε τέτοια επιτυχία. Γιατί εμείς, πριν γυρίσουμε τη σκηνή, πεθαίναμε στα γέλια μεταξύ μας! Και γω παρότι ήμουν μικρό και άπειρο, ποτέ δεν είχα καταλάβει ότι αυτή η απειρία ήταν σε βάρος των σχέσεων μου με τους συναδέλφους μου», πρόσθεσε.

«Δεν έχω παίξει με πολλούς παλιούς, πρόλαβα όμως την Ρένα Βλαχοπούλου στο «Έξω η Ελλάδα από το Κιάτο» στο θέατρο. Με τον Γιάννη Γκιωνάκη επίσης, που ήταν υπέροχος με μένα, κάναμε και ταινία και θέατρο. Είναι απογοητευτικό όμως να συναντάς θρύλους και να μην ανταποκρίνονται καμιά φορά σε αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Εγώ με την Βλαχοπούλου είχα απογοητευθεί» κατέληξε η Ισμήνη Καλέση.
Ίσως σας ενδιαφέρουν