Καλοκαιρινοί έρωτες σε πρώτο πλάνο
Πλούσιοι και διάσημοι φιγουράρουν στα Μέσα Ενημέρωσης επειδή… αγάπησαν
Ο έρωτας και το καλοκαίρι πάνε μαζί. Ο καυτός ήλιος, η αλμύρα της θάλασσας, τα λιγότερα ρούχα και η ανάλαφρη διάθεση δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον για εξωστρέφεια και γνωριμίες που μπορεί να οδηγήσουν σε έναν έρωτα για το καλοκαίρι ή αγάπη για μια ζωή.
Από τον κανόνα δεν εξαιρούνται ούτε οι πλούσιοι και διάσημοι, που, όπως όλοι οι υπόλοιποι, έχουν ελάχιστες άμυνες μπροστά «στο πάθος που μας συνδέει με τις πιο σκοτεινές περιοχές του εαυτού μας», τον έρωτα, που αποτελεί «τη μόνη κοινωνικά αποδεκτή μορφή παραφροσύνης»…
Χάμιλτον – Καρντάσιαν
Το δίχως άλλο, το ζευγάρι που συζητείται περισσότερο από κάθε άλλο είναι ο Λιούις Χάμιλτον με την Κιμ Καρντάσιαν. Ο Βρετανός οδηγός είναι τόσο ερωτευμένος με τη διάσημη τηλεπερσόνα, που πρόσφατα γέμισε το Instagram του με φωτογραφίες της με το εντυπωσιακό λιλά και γεμάτο στρας κράνος της Ferrari, με τη λεζάντα «περισσότερα από το Μονακό», όπου ο ίδιος στην κούρσα της περασμένης Κυριακής κατέκτησε τη δεύτερη θέση του βάθρου. Ο 41χρονος Χάμιλτον δεν ξέφυγε από την τάση της εποχής, που θέλει ολοένα και περισσότερους άνδρες να επιλέγουν γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας. Ο ίδιος είπε για την 45χρονη σύντροφό του και την παρουσία της στο Γκραν Πρι του Μονακό, ότι «είναι υπέροχο που ήρθε και με στηρίζει, γιατί είναι σημαντικό να έχεις καλούς ανθρώπους δίπλα σου και εκείνη το κάνει αυτό κάθε μέρα». Λίγο νωρίτερα, viral είχε γίνει η κίνηση εκείνου στη διάρκεια των πανηγυρισμών για τη νίκη του να στραφεί προς την ωραία Κιμ, για να της χαμογελάσει και να της στείλει ένα φιλί πριν συνεχίσει το πάρτι με τους υπόλοιπους οδηγούς. Και ενώ το ρομάντζο έχει «πάρει φωτιά», οι «κακές γλώσσες» λένε ότι μάλλον θα ξεφουσκώσει με τα πρωτοβρόχια του φθινοπώρου, τόσο γιατί ο Βρετανός οδηγός της Ferrari είναι διαβόητα δύσκολος και κυκλοθυμικός άνθρωπος όσο και γιατί εκείνη έχει αποδειχτεί από τους τρεις γάμους της και τις αρκετές άλλες σχέσεις της, ότι και «νερό στο κρασί της δεν βάζει» και εύκολα βαριέται.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Τζένερ – Ελόρντι
Αγαπημένο και πολύ ταιριαστό ζευγάρι του φετινού καλοκαιριού είναι η Κένταλ Τζένερ, η πιο σοβαρή, θα έλεγε κανείς, από τους Καρντάσιανς και η μόνη που ξέφυγε από την αυτοαναφορικότητα της διάσημης οικογένειας κάνοντας γοργά καριέρα ως τοπ μόντελ. Η Κένταλ είναι σε σχέση με το νέο καυτό όνομα του Χόλιγουντ από την Αυστραλία, τον Τζέικομπ Ελόρντι. Ταγμένος ηθοποιός από την εφηβική του ηλικία, ο πανύψηλος Ελόρντι, που φέτος έκλεψε την παράσταση τόσο στη νέα κινηματογραφική διασκευή του «Φρανκεστάιν» όσο και στα «Ανεμοδαρμένα Ύψη», δίπλα στην εντυπωσιακή συμπατριώτισσά του Μάργκοτ Ρόμπι, γνώρισε τη νέα σύντροφό του στο πάρτι γενέθλιων της το 2022, αλλά το προξενιό το έκανε η αδελφή της Κάιλι, η οποία ήρθε πιο κοντά του την περίοδο των Όσκαρ ως σύντροφος του ταπεινωμένου Τιμοτέ Σαλαμέ. Όπως φαίνεται, οι αδελφές ξέρουν καλύτερα, αφού το ζευγάρι από την άνοιξη μέχρι σήμερα, καλά κρατεί και αναμένει μαζί την απόφαση των παραγωγών της επόμενης κινηματογραφικής περιπέτειας του νέου Τζέιμς Μποντ για το αν ο Ελορντί θα είναι ο νέος 007 της μεγάλης οθόνης.
Τέρνερ – Λίπα
Οι φήμες, πάντως, θέλουν τον άλλον πολύ ερωτευμένο και ταχύτατα ολοένα και πιο διάσημο Κάλουμ Τέρνερ να παίρνει τον ζηλευτό ρόλο λίγο αφότου πρωταγωνίστησε στα πρωτοσέλιδα του ξένου Τύπου, εξαιτίας του γάμου του με τη δημοφιλή Ντούα Λίπα. Το ζευγάρι, αφού αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης στο ληξιαρχείο της βρετανικής πρωτεύουσας, πραγματοποίησε ένα μεγάλο τριήμερο πάρτι στο Παλέρμο, όπου φρόντισε να αποζημιώσει με 5.000 λίρες τους κατοίκους της πρωτεύουσας της Σικελίας που εξέφρασαν παράπονα επειδή υπέστησαν περιορισμούς λόγω του ότι εκείνη και ο σύζυγός της αποφάσισαν «να νοικιάσουν την πόλη». Το ζευγάρι διοργάνωσε κοκτέιλ πάρτι στο Palazzo Valguarnera Gangi στο Παλέρμο, με καλεσμένους από τον χώρο της διεθνούς σόουμπιζ, μεταξύ των οποίων η Charli XCX, η Ντονατέλα Βερσάτσε και ο Μαρκ Ρόνσον, ενώ σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς χόρευαν και αντάλλασσαν φιλιά και αγκαλιές, υποσχόμενοι ότι θα κερδίσουν «το ρίσκο και την πρόκληση της αληθινής, ηρωικής καθημερινής αγάπης».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Άνιστον – Κέρτις
Μπορεί να μην είναι ένας έρωτας του καλοκαιριού, αλλά απέναντι σε όλα τα προαναφερόμενα νέα ζευγάρια η σχέση της Τζένιφερ Άνιστον με τον Τζιμ Κέρτις εξακολουθεί να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των θαυμαστών της και όλων όσοι θέλουν να πιστεύουν ότι η δεύτερη –ενίοτε και η τρίτη φορά– στη γαμήλια συμφωνία είναι και η καλύτερη. Οι φήμες, πάντως, θέλουν τη γλυκύτατη Τζεν, παρότι έχει αποφασίσει ότι ο coach ευεξίας, συγγραφέας και υπνοθεραπευτής είναι αυτός με τον οποίο θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μαζί του, να αρνήθηκε την πρόσφατη πρόταση γάμου του, με τη δικαιολογία των ακατάπαυστων επαγγελματικών υποχρεώσεών της.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Και ενώ δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τόσο τα γυρίσματα της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «The Morning Show» όσο και η προώθηση του brand περιποίησης μαλλιών «LolaVie», που κάνει τρελές πωλήσεις, περιορίζουν τον χρόνο της για τη διοργάνωση ενός γάμου, πηγές κοντά στο ζευγάρι λένε ότι η Αμερικανίδα ηθοποιός με τις ελληνικές ρίζες, μάλλον επειδή «έχει καεί από τον χυλό φυσάει και το γιαούρτι». Ο Κέρτις, πάντως, φαίνεται αποφασισμένος να καταβάλει κάθε προσπάθεια και να επιστρατεύσει όλα τα μέσα για να τα καταφέρει….
*Αναδημοσίευση από τη «Βραδυνή της Κυριακής»
Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.