Κατερίνα Καινούργιου: Βόλτα με την τριών μηνών κόρη της στην Πάρο
«Παντού μαζί» γράφει σε ανάρτησή της στα social media η παρουσιάστρια
Με τη λήξη της εκπομπής «Super Κατερίνα», η οικοδέσποινα Κατερίνα Καινούργιου έφτιαξε βαλίτσες για την Πάρο, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη νεογέννητη κόρη τους, Ξένια.
Η παρουσιάστρια περνά ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της ζωής της αφού κρατά στην αγκαλιά της το μωρό της και βιώνει για πρώτη φορά την εμπειρία της μητρότητας.
Από την πρώτη στιγμή που έφτασε στο κυκλαδίτικο νησί έχει αφιερώσει τον περισσότερο χρόνο της στη μικρή της κόρη απολαμβάνοντας κάθε στιγμή μαζί της.
Βέβαια η Κατερίνα Καινούργια που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media δεν ξεχνά να δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Έτσι έκανε και το βράδυ της Δευτέρας 27 Ιουλίου όπου έκανε βόλτα στα γραφικά σοκάκια του νησιού, κρατώντας στην αγκαλιά της την κόρη της. Στη φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφει: «Παντού μαζί».

Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.