Κατερίνα Τσάβαλου – Δημήτρης Στεργίου: Διαζύγιο μετά από 7 χρόνια γάμου

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μία κόρη

Κατερίνα Τσάβαλου, Δημήτρης Στεργίου

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση πως η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Δημήτρης Στεργίου αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο μετά από επτά χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και λίγο καιρό, ενώ κρατά καλές σχέσεις, για χάρη του παιδιού, την 6χρονη Μαριμέλη.

Η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Δημήτρης Στεργίου διατηρούσαν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή και έμεναν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2017 στο Δημαρχείο Φαλήρου, λίγο πριν από τη γέννηση της κόρης τους, το 2018.

Ο Δημήτρης Στεργίου δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, μιας και είναι στέλεχος του ομίλου Βασιλειάδη, που ειδικεύεται στη διαχείριση αποβλήτων, ενέργειας και υδάτινων πόρων.

Σε συνέντευξή της τον Νοέμβριο του 2023, η Κατερίνα Τσάβαλου είχε μιλήσει και για την κόρη που έχει αποκτήσει με τον Δημήτρη Στεργίου, αποκαλύπτοντας πως δεν σκεφτόντουσαν να προχωρήσουν σε δεύτερο παιδί. Όπως είχε αναφέρει: «Ο ερχομός της κόρης μου μου άλλαξε τη ζωή, τις προτεραιότητες και το πώς βλέπω τον κόσμο. Κάθε φορά είναι ένα μάθημα για μένα. Τα παιδιά σε κάνουν να νιώθεις πιο υπεύθυνος. Δεν σκέφτομαι την απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού, είναι δύσκολο, γιατί εγώ και ο άντρας μου δεν έχουμε βοήθεια στο μεγάλωμα της κόρης μας».

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν