Κωνσταντίνος Αργυρός: Ξεκαθαρίζει αν θα τραγουδήσει στο γάμο του Κασσελάκη

«Εφιάλτης μου έχεις γίνει, Κωνσταντίνε. Έχω τσακωθεί με τη μισή ελληνική τηλεόραση», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στον τραγουδιστή

Κωνσταντίνος Αργυρός

Ο Γιώργος Λιάγκας συνάντησε τον Στέφανο Κασσελάκη στις Σπέτσες για μια συνέντευξη στο «Πρωϊνό» του ΑΝΤ1.  Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους ο παρουσιαστής ζήτησε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να καλέσει εκείνη τη στιγμή τον Κωνσταντίνο Αργυρό και να τον ρωτήσει ευθέως αν θα τραγουδήσει στο γάμο του στις 28 Αυγούστου στην Κρήτη.

«Δεν ήξερε καν ότι γίνεται γάμος και πότε είναι. Δεν είχε προσκληθεί, σε αντίθεση με όλα τα ρεπορτάζ που τον ήθελαν να έχει πάρει πρόσκληση. Δεν το ήξερε καν ο άνθρωπος. Τώρα του έκανε πρόσκληση, για πρώτη φορά, on camera. Είναι μη προετοιμασμένο ενσταντανέ, καθόμαστε και τρώμε» τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας πριν την προβολή του αποσπάσματος.

«Εφιάλτης μου έχεις γίνει, Κωνσταντίνε. Έχω τσακωθεί με τη μισή ελληνική τηλεόραση. Οι μισοί λένε ότι θα τραγουδήσεις στον γάμο και εγώ βγαίνω και λέω ότι δεν θα τραγουδήσεις στον γάμο. Δεν ξέρει καν πότε είναι ο γάμος» είπε ο παρουσιαστής στον Στέφανο Κασσελάκη.
«Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια κουβέντα. Δεν ξέρω πώς βγήκε αυτό. Πότε είναι ο γάμος; Θα γίνει χαμός. Αν δεν έχω συναυλία, θα κατέβω με χαρά» ξεκαθαρίζει για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ίσως σας ενδιαφέρουν