Λένα Ζευγαρά: Έχει χαλάσει το φλερτ ντρέπομαι να με φλερτάρουν

«Δεν υπάρχει φιλία μεταξύ των γυναικών. Έχουμε πιο έντονο το αίσθημα της ζήλιας», πρόσθεσε η τραγουδίστρια

Λένα Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Nihgt Show» και μίλησε για το επάγγελμά της, τη φιλία μεταξύ γυναικών αλλά και το φλερτ.

Αρχικά, δήλωσε: «Το τελευταίο διάστημα περνάω τέλεια μόνο με τη δουλειά μου. Έχω πολλή δουλειά, είμαι επικεντρωμένη στον στόχο μου. Είμαι τελειομανής, θέλω να παίρνω 10 σε όλα, όχι 9μιση. Έτσι ήμουν και στο σχολείο, έβγαλα 18.500 μόρια κι έκλαιγα».
Όπως είπε, ήταν πάντοτε αυστηρή με τον εαυτό της κι έτσι, συνεχίζει μέχρι σήμερα. «Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου. Για να κάνεις πρωταθλητισμό, πρέπει να είσαι αυστηρός με τον εαυτό σου. Υπάρχουν φορές που νιώθω καταβεβλημένη, αλλά κρατάει για λίγο», εξήγησε.

Όσο για τη φιλία μεταξύ γυναικών, είπε: «Αν πάρεις μια φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ των γυναικών. Έχουμε πιο έντονο το αίσθημα της ζήλιας».
Τέλος, αναφέρθηκε στο φλερτ. Όπως είπε, πλέον είναι κάτι που την κάνει να νιώθει αμήχανα. «Με φλερτάρουν. Έχει χαλάσει το φλερτ, ντρέπομαι να με φλερτάρουν, δεν μπορώ να το δεχτώ εύκολα, λείπει το φλερτ το αγνό», δήλωσε κλείνοντας.

Ίσως σας ενδιαφέρουν