Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Τι απαντά για την απόλυσή του από το νυχτερινό κέντρο
Η πρώτη απάντηση του Μάκη Χριστοδουλόπουλου μετά την απόλυση από το νυχτερινό κέντρο – «Δεν είμαι τέτοιο παιδί»
Ύστερα από την επεισοδιακή απόλυσή του από το νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος έδωσε τη δική του απάντηση στα όσα του καταλογίζουν οι μουσικοί, οι συνάδελφοι και γενικά το προσωπικό της επιχείρησης.
Το πρωί της Πέμπτης (09.01.2025), ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», και σχολίασε την απόλυσή του και τα όσα είπε σε βάρος του ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου περί αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς.
Θέλοντας να αποφύγει τις δηλώσεις, ο γνωστός τραγουδιστής είπε πως ο δικηγόρος του δεν του επιτρέπει να σχολιάσει τα όσα έγιναν.
«Τίποτα, τίποτα. Σας είπα τίποτα. Έχω εντολή από τον δικηγόρο μου. Σε ευχαριστώ και ζητάω συγγνώμη, δεν είμαι τέτοιο παιδί και τέτοιος άνθρωπος, δεν μπορώ όμως να μιλήσω, υπάρχει λόγος» είπε ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος μιλώντας στην ρεπόρτερ.
Πριν από λίγες ημέρες, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος φέρεται πως είχε έντονο καβγά με τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου, κάτι που μάλιστα οδήγησε στην απόλυσή του.
Σε δηλώσεις του, ο επιχειρηματίας είπε πως ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος είχε κακή συμπεριφορά και έβριζε τους συναδέλφους του.