Μαμαλάκης για Αρναούτογλου: Άσε και κανέναν άλλον να δουλέψει

Ο σεφ μίλησε και για την εκπομπή μαγειρικής «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» που παρουσιάζει ο Μάρκος Σεφερλής,

Ηλίας Μαμαλάκης

Με αφορμή την παρουσίαση του νέου του βιβλίου, ο Ηλίας Μαμαλάκης ρωτήθηκε από ρεπόρτερ ψυχαγωγικών εκπομπών για τον Μάρκο Σεφερλή, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και για τη Μαρίνα Σάττι και τη συμμετοχή της στη Eurovision.

O σεφ έκανε δηλώσεις στην κάμερα του«Breakfast@Star» και για το ενδεχόμενο παρουσίασης ταξιδιωτικής εκπομπής είπε: «Θα ήθελα να ξανακάνω μία ταξιδιωτική εκπομπή μαγειρικής. Έχω μεγαλώσει, χρειάζομαι χρόνους και ένα concept καλύτερο από αυτό που έκανα παλαιότερα. Δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής και δεν το έχω αναζητήσει κι εγώ».

Δείτε το βίντεο
Σε ερώτηση για το αν έχει παρακολουθήσει την εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», ο σεφ σχολίασε: «Στην αρχή η εκπομπή του Σεφερλή με τον Μποτρίνι ήταν δραματική. Δεν την πίστευε ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος. Ο Μάρκος κάνει τόσο φιλότιμες προσπάθειες, που είναι άξιος παρασήμου».

Σχετικά με την ταξιδιωτική εκπομπή που θα παρουσιάσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Ηλίας Μαμαλάκης σημείωσε: «Δεν ξέρω τι να πω, θα το δούμε. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν αφήνει άλλον άνθρωπο να κάνει δουλειά. Έχει μαζέψει 2-3 εκπομπές, τα έχει μαζέψει όλα μαζί. Άσε και κανέναν άλλο».

Τέλος, για τη Μαρίνα Σάττι, δήλωσε: «Στηρίζω τη Μαρίνα Σάττι, τη θαυμάζω και την εκτιμώ. Της έβγαλαν πολλή κακία, μίσος και πολλή ζήλεια. Για τον Θανάση και τον Ζερόμ συμφωνώ με την κριτική, δεν ήταν όπως έπρεπε. Τα σφάλματα δεν ήταν δικά τους 100%. Δεν τους είχε προετοιμάσει σωστά η ΕΡΤ, δεν τους είχε ενισχύσει, δεν τους είχε τοποθετήσει σωστά. Δεν ήταν για αυτή τη δουλειά».

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν