Μάρα Μεϊμαρίδη για Μαρίνα Σάττι: «Δεν την έχω δει, σφάξε με»

«Δεν την είχαμε στη διδακτέα ύλη του σχολείου για να υποχρεούμαι να την ξέρω, σόρρυ. Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με αυτά», πρόσθεσε

Μάρα Μεϊμαρίδη

H Μάρα Μεϊμαρίδη βρέθηκε σε σμυρνέικη βραδιά και στις δηλώσεις που έκανε στις κάμερες ψυχαγωγικών εκπομπών αναφέρθηκε στον Ανδρέα Μικρούτσικο, την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά και τη Μαρίνα Σάττι.

Η γνωστή συγγραφέας μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» κι αρχικά, ανέφερε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο που αποχώρησε από το Super Κατερίνα: «Έφυγε ο Μικρούτσικος; Νομίζω ότι θα έχει άλλες δουλειές να κάνει».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για τον παρουσιαστή: «Ο Αντρέας είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει σώας τας φρένας, έχει τεράστια εμπειρία, αλλά είναι ο Αντρέας, δηλαδή take it or leave it (πάρ’το ή πέτα το)».

Όσο για τη συμμετοχή της στο παρελθόν, στην εκπομπή Super Κατερίνα, δήλωσε: «Δεν έχω βιώσει τοξικό περιβάλλον στην εκπομπή της Κατερίνας, το Κατερινάκι είναι ένα όνειρο κορίτσι, έχει μια εξαιρετικά καλή ψυχή κι είναι πάρα πολύ γλυκιά».

Αναφέρθηκε μάλιστα, στο σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου ότι η Κατερίνα Καινούργιου είναι η «βασίλισσα της αυτοαναφορικότητας».

«Εγώ είμαι πολύ μαζί της. Αν θέλεις να έχεις επαφή με το κοινό σου, πρέπει να λες πράγματα από τον εαυτό σου. Είναι καλό που ανοίγεται», σημείωσε.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τη Μαρίνα Σάττι, απάντησε: «Δεν ξέρω ποια είναι η κυρία Σάττι. Δεν την είχαμε στη διδακτέα ύλη του σχολείου για να υποχρεούμαι να την ξέρω, σόρρυ. Δεν την έχω δει αγόρι μου, σφάξε με. Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με αυτά».

Ίσως σας ενδιαφέρουν