Μαρία Φραγκάκη για ιατρικό λάθος: «Ταλαιπωρήθηκα πολύ από παράλειψη γιατρού»

Τι αποκάλυψε για την περιπέτεια της υγείας της – Δείτε βίντεο

Μαρία Φραγκάκη

Για την περιπέτεια υγείας που την κράτησε εκτός εκπομπής για λίγες ημέρες, αλλά και για το τηλεοπτικό της μέλλον, μίλησε η Μαρία Φραγκάκη.

«Είχα μια προγραμματισμένη εξέταση, η οποία κατέληξε σε επέμβαση και νοσηλεία πέντε ημερών. Από λάθος ιατρικό, από παράλειψη του γιατρού, μπήκα σε μια περιπέτεια από μια προγραμματισμένη εξέταση. Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ είναι η αλήθεια, πάρα πολύ και όλα αυτά από παράλειψη γιατρού», σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star.

«Βέβαια και μίλησα μαζί του και τα ξέρει όλα αυτά. Δεν ξέρω αν θα κινηθώ και νομικά, θα δούμε. Δεν είναι κάτι που θα το μοιραστώ τώρα, σε αυτή την φάση. Επειδή έγινε πολύ ξαφνικά, πολύ απότομα και ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ από το πουθενά, θα δούμε. Ήθελα να το αφήσω λίγο πίσω, μεσολάβησε και το Πάσχα που πραγματικά είχα ανάγκη να φύγω λίγο και να ξεκουραστώ, θα δούμε πώς θα εξελιχθεί και πώς θα κινηθώ» τόνισε η συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά, ενώ για τα επαγγελματικά σχέδια ανέφερε:

«Δεν έχω ιδέα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, δεν έχω μιλήσει ούτε με τη Φαίη για το τι ενδεχομένως σκέφτεται να κάνει και δεν έχω ιδέα. Δεν ξέρω τίποτα. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν»…
 

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν