Μαρία Ηλιάκη: «Δεν πάω στις παιδικές χαρές, γιατί γίνομαι έξαλλη με αυτά που βλέπω!»

«Βλέπω πράγματα τα οποία με ενοχλούν πάρα πολύ από γονείς, πώς συμπεριφέρονται στα αγόρια και πώς στα κορίτσια», τόνισε η παρουσιάστρια

Μαρία Ηλιάκη
🎙️ Άκουσε το άρθρο

Για τις συμπεριφορές που εξακολουθούν να αναπαράγονται από πολύ μικρές ηλικίες, με αφορμή πρόσφατη τοποθέτηση του Χαβιέρ Μπαρδέμ για την τοξική αρρενωπότητα, μίλησαν στην εκπομπή τους, Νωρίς νωρίς στην ΕΡΤ, η Μαρία Ηλιάκη και ο Κρατερός Κατσούλης.

«Τα βλέπεις στον δρόμο, τα βλέπεις και σε πολύ απλές καθημερινές στιγμές. Εγώ ακόμα και στην παιδική χαρά βλέπω πράγματα, τα οποία με ενοχλούν πάρα πολύ από γονείς, πώς συμπεριφέρονται στα αγόρια και πώς στα κορίτσια. Γι’ αυτό δεν πάω στις παιδικές χαρές, γιατί γίνομαι έξαλλη με αυτά που βλέπω», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη στάθηκε για περιστατικά που παρατηρεί στην καθημερινότητά της, ενώ ο Κρατερός Κατσούλης υπογράμμισε πως πρόκειται για μια βαθιά ριζωμένη κοινωνική νοοτροπία που δεν αλλάζει εύκολα.

«Είναι δεδομένο ότι όταν λέμε ότι είναι κάτι ριζωμένο είναι ένα κοινωνικό DNA, το οποίο διαιωνίζεται, το οποίο όμως για να αλλάξει, πρέπει να λειτουργήσουμε όπως οι επιστήμονες. Με ανακάλυψη, με έρευνα», ανέφερε.


Προτιμώμενη πηγή στην Google

Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις, κάθε μέρα στο inbox σας

 
Διαβάστε επίσης