Μαρία Πολύζου: «Δεν περίμενα ότι ο καρκίνος θα περάσει το δικό μου κατώφλι»

Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά η ίδια θεωρούσε πως ο αθλητισμός είναι η καλύτερη ασπίδα προστασίας, ωστόσο κανείς δεν περιμένει η συγκεκριμένη ασθένεια να του «χτυπήσει» την πόρτα

καρκίνος, Πολύζου,

Η Μαρία Πολύζου μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της και την διάγνωση της με καρκίνο του μαστού το 2019, με την πρωταθλήτρια δρόμων αντοχής να συγκινεί με τα λόγια της.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δρόμων αντοχής, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Όλα για τη ζωή μας Vita» και μίλησε  για τον καρκίνο, αναφέροντας πως δεν περίμενε λόγω της άθλησης και της υγιούς ζωής που έκανε, ότι θα βρισκόταν αντιμέτωπη με την συγκεκριμένη ασθένεια.

Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά η ίδια θεωρούσε πως ο αθλητισμός είναι η καλύτερη ασπίδα προστασίας, ωστόσο κανείς δεν περιμένει η συγκεκριμένη ασθένεια να του «χτυπήσει» την πόρτα.
«Κανένας δεν περιμένει στη ζωή του ότι θα έρθει ο καρκίνος.

Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού το 2019 ποτέ δεν περίμενα ότι θα έρθει ο καρκίνος σε εμένα, το άκουγα αλλά δεν περίμενα ότι θα περάσει και το δικό μου κατώφλι.

Πίστευα ότι ο αθλητισμός είναι η καλύτερη ασπίδα προστασίας όσον αφορά αυτήν την ασθένεια.

Ήμουν τυχερή γιατί τερμάτισα αυτόν τον μαραθώνιο νικήτρια και σίγουρα τώρα πια βλέπω διαφορετικά τη λέξη και την ασθένεια του καρκίνου.

Αυτός ο μαραθώνιος για μένα ήταν ευλογία γιατί μου άλλαξε τη ζωή προς το καλύτερο, να είμαι πιο θετική.

Πάντα μαθαίνεις και ευτυχώς είμαι καλά στην υγεία μου» ήταν τα συγκινητικά λόγια της Μαρία Πολύζου.

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν