Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη: « Άλλαξα και το επώνυμό μου»

Στο μεταξύ, δήλωσε ότι δεν αποδέχεται τον όρο non-binary – «Να είχα γιο και να μου έβαζε τη ροζ φουστίτσα με τη μπότα;»

marina-stavraki

Η Μαρίνα Πατούλη άλλαξε το επίθετό της και έδωσε την πρώτη της συνέντευξη ως Μαρίνα Σταυράκη. Ανάμεσα σε όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚού» περιέγραψε πώς είναι η ζωή της τρεισήμισι χρόνια μετά το διαζύγιό της, ευχαρίστησε τον πρώην σύζυγό της για την απόφαση να χωρίσουν και αναφέρθηκε στο φλερτ που δέχεται.

Ακόμη, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της με το ουδέτερο φύλο και τα non-binary άτομα, μετά από αναφορά της στον νικητή της Eurovision, Nemo.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η Μαρίνα Σταυράκη
Αρχικά, για το διαζύγιό της με τον Γιώργο Πατούλη, η Μαρίνα Σταυράκη είπε: «Έχουν περάσει τρεισήμισι χρόνια από το διαζύγιό μου, το οποίο πραγματικά με στιγμάτισε. Η αλήθεια είναι μετά από 35 χρόνια γάμου ήταν μία ανατροπή στη ζωή μου που ουσιαστικά σημάδεψε και τη σωματική και την ψυχική μου υγεία. Τριάμιση χρόνια μετά, ευχαριστώ για τη δύναμη που άντλησα από φωτεινούς ανθρώπους κυρίως από τις γυναίκες. Μπορώ να στείλω πια ένα αισιόδοξο μήνυμα, ότι μία γυναίκα μετά τα 50 μπορεί να πάρει τη ζωή στα χέρια της, να τη διεκδικήσει και να είναι πιο χαρούμενη και υγιής, μακριά από τοξικότητες».

Για το αν την έχει δυσκολέψει το γεγονός ότι είναι μια διαζευγμένη γυναίκα, σχολίασε: «Εγώ είμαι ένας άνθρωπος φύσει συντηρητικός, από μια παραδοσιακή συντηρητική οικογένεια, οπότε το στίγμα ή μάλλον η ταυτότητα της διαζευγμένης με βάση τα στερεότυπα και τα ταμπού των γονιών μου ήταν κάτι που με ενοχλούσε πάρα πολύ. Δεν ήταν όμως δική μου απόφαση, ήταν του πρώην συζύγου μου και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό. Αν και τότε δεν μπορούσα να δω, οτιδήποτε τοξικό μας κρατάει πίσω. Τώρα θέλω να δώσω μήνυμα σε οποιαδήποτε γυναίκα κακοποιείται ψυχολογικά ή υφίσταται bullying»

marina_stavraki

Μετά από ερώτηση για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, απάντησε: «Με τον πρώην σύζυγό μου δεν έχω πλέον τίποτα να με ενώνει, εκτός από το παιδί μας φυσικά. Πολύ τυπική επαφή έως τίποτα. Αφήνω πίσω ό,τι με πληγώνει. Άλλαξα και το επώνυμό μου, όχι πλέον Μαρίνα Πατούλη αλλά Μαρίνα Σταυράκη, ή απλώς Μαρίνα».

Για το αν δέχεται φλερτ, σχολίασε: «Με φλερτάρουν τόσο όσο. Ναι είμαι ελεύθερη λαμβάνω τη θετική ανταπόκριση του φλερτ αλλά θέλω να δώσω λίγο χρόνο, κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα νιώσω έναν έρωτα».

Τέλος, σχολίασε την παρουσία της Ελλάδας στη Eurovision και αναφερόμενη στον νικητή, το Nemo, ξεκαθάρισε ότι δεν αποδέχεται τον όρο non-binary.

«Δεν μου άρεσε η Μαρίνα Σάτττι» είπε στην αρχή για την ελληνική αποστολή, ενώ για τον νικητή, Nemo, η Μαρίνα Σταυράκη δήλωσε: «Άλλη προβληματική κατάσταση το Nemo. Το Nemo… ουδέτερο δηλαδή; Εγώ δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό… είτε αρσενικό, είτε θηλυκό. Ουδέτερο; Αλήθεια τώρα; Δεν μου άρεσε σε τίποτα. Να είχα δηλαδή εγώ έναν γιο και να μου έβαζε τη ροζ φουστίτσα με τη μπότα;». 

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν