Μάρθα Καραγιάννη: «Πονάω, την έχασα» λέει η στενή της φίλη Ντόρα Δούμα
Τις δυο γυναίκες συνέδεε μια φιλία 55 χρόνων

Η Ντόρα Δούμα, στενή φίλη της Μάρθας Καραγιάννη επί 55 χρόνια, δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη, ούτε να διανοηθεί πως δεν θα την ξαναδεί ποτέ.
Συντετριμμένη μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών κι ανέφερε πως ήταν η πρώτη που κατάλαβε πως κάτι δεν πηγαίνει καλά, λίγα λεπτά πριν το θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη.
Έτσι, κάλεσε τον ψυχίατρο, Δημήτρη Σούρα. Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή, κατά τη διάρκεια της κλήσης με τον γιατρό.
«Αυτά που έχει πει ο κύριος Σούρας παιδιά. Τι άλλο να σας πω; Ακριβώς αυτά. Την είδα ότι δεν ήταν καλά και πήρα τον κύριο Σούρα, τον φίλο μας και του είπα αυτό κι αυτό. Την ώρα που μίλαγε… », περιέγραψε αρχικά.
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε εμφανώς ταραγμένη: «Τι να θυμάμαι ρε παιδιά; 55 χρόνια φίλες είμαστε. Τι συγκεκριμένο να θυμηθώ αυτή τη στιγμή; Εκείνο που ξέρω είναι ότι πονάω, έχασα τη Μάρθα».