Ο Δήμαρχος Σαρωνικού «βγάζει στη σέντρα» την Ναταλί Κάκκαβα! «Καταχρηστική και ασεβής συμπεριφορά»

Στις καταγγελίες της Ναταλί Κάκκαβα που παραιτήθηκε από τη θέση αντιδημάρχου Σαρωνικού απάντησε ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαχρήστου

δημητρης παπαχρηστου ναταλι κακκαβα, δημήτρης παπαχρήστου ναταλί κάκκαβα

«Πληρωμένη» απάντηση στη Ναταλί Κάκκαβα έδωσε ο δήμαρχος Σαρωνικού Δημήτρης Παπαχρήστου, με αφορμή της καταγγελίες της γνωστής παρουσιάστριας, που παραιτήθηκε από τη θέση αντιδημάρχου Σαρωνικού, που κρατούσε ως τώρα μετά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Σημειώνεται, πως νωρίτερα σήμερα το δικό του σχόλιο επί του θέματος έκανε και ο σύζυγος της παρουσιάστριας Γρηγόρης Γκουντάρας, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Τι επισημαίνει ο Δήμαρχος Σαρωνικού Δημήτρης Παπαχρήστου:

«Από την πρώτη ημέρα της θητείας μας ως νέα διοίκηση του Δήμου Σαρωνικού, εργαζόμαστε σκληρά για τη διαμόρφωση ενός νέου μοντέλου διακυβέρνησης που θα βασίζεται στην ειλικρίνεια, τη διαφάνεια και το σεβασμό απέναντι στους συνδημότες μας.

Ενός μοντέλου διακυβέρνησης που έχει ήδη αποφέρει καρπούς, οδηγώντας το Δήμο μας σε μία νέα τροχιά ανάπτυξης από τους πρώτους κιόλας μήνες της διοίκησής μας. Παράλληλα, ένα βασικό μας εργαλείο για την υλοποίηση του μεγάλου μας οράματος για το Σαρωνικό αποτελεί αυτό της συνεχούς αξιολόγησης των μελών μας.

Ένα εργαλείο που μας εξασφαλίζει πως οι άνθρωποί εκείνοι που κατέχουν τις “ζωές” των συνδημοτών μας στα χέρια τους ανταποκρίνονται με επιτυχία στις αρμοδιότητες που τους έχουν ανατεθεί, ενώ παράλληλα διακατέχονται και οι ίδιοι από την κουλτούρα που έχουμε εμφυσήσει σε όλο το προσωπικό και τους αιρετούς του Δήμου μας, την κουλτούρα της ενότητας και του αμοιβαίου σεβασμού.

Το τελευταίο διάστημα, με μεγάλο προβληματισμό, έχω κατ’ επανάληψη γίνει αποδέκτης πολλαπλών αναφορών κατά της κας Κάκκαβα για καταχρηστική και ασεβή συμπεριφορά προς τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης μας, με αποκορύφωμα μία κοινή επιστολή διαμαρτυρίας από σύσσωμους τους προέδρους των ΚΑΠΗ του Δήμου μας που έφτασε στο γραφείο Δημάρχου την περασμένη Παρασκευή 17 Μαΐου, με την οποία οι 7 πρόεδροι των ΚΑΠΗ κατήγγειλαν αντιδεοντολογικές συμπεριφορές της κ. Κάκκαβα».

Κάκκαβα: Δυστυχώς δε χωράει το καινούργιο, φρέσκο με διάθεση να προσφέρει ανιδιοτελώς

Είχε προηγηθεί η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα για την παραίτησή της από τη θέση της αντιδημάρχου Σαρωνικού.

Ειδικότερα, η Ναταλί Κακκαβά δημοσιοποίησε στον δικό της λογαριασμό στο instagram, την επιστολή ανεξαρτητοποίησής της, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Κυρία Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου

Κύριε Δήμαρχε.

Δυστυχώς δε χωράει τίποτα καινούργιο,φρέσκο με διάθεση να προσφέρει ανιδιοτελώς,σε αυτό το παρεάκι που διοικεί τον δήμο …

Από την πρώτη στιγμή δεχόμουν και δυστυχώς ανεχόμουν απαράδεκτες συμπεριφορές (τα έχουν ζήσει και άλλοι συνδημότες),από το Δήμαρχο και απο ανθρώπους πέριξ αυτού.

Έκανα υπομονή, γιατί έπαιρνα αγάπη και δύναμη από τους συνδημοτες μας,αλλά και επειδή θεωρούσα ότι θα καταφέρω να αλλάξω τις συγκεκριμένες νοοτροπίες.. Η ηθική μου όμως,και ο αξιακός μου κώδικας δεν μου επιτρέπουν να παραμείνω σε αυτή την παράταξη ούτε λεπτό παραπάνω.. Θα μάθουν όλη την αλήθεια, πολύ σύντομα όλοι, με αποδείξεις και στοιχεία.. Γιατί οσο και αν προσπαθήσουν κάποιοι να με διαβάλουν,πιστέψτε με ότι η αλήθεια πάντα κερδίζει..

Για το μόνο που νιώθω άσχημα,είναι που πιστεύοντας με όλη μου τη καρδιά και τις δυνάμεις τόσο εγώ όσο και ο σύζυγος μου σε ένα σαθρό,όπως αποδείχτηκε ΑΜΕΣΩΣ μετά το εκλογικό αποτέλεσμα αφήγημα, παρέσυρα τους συνδημοτες μου να στηρίξουν αυτή την παράταξη..

Δηλώνω όμως πως θα τιμήσω μέχρι την τελευταία στιγμή την εμπιστοσύνη που μου εδειξαν,θα είμαι δίπλα τους, όπως ήμουνα πάντα και πάντα απέναντι σε τέτοιες ακραία απολυταρχικές συμπεριφορές.. Εγω δεν υπήρξα ποτέ πολιτικός και ούτε ποτέ ερωτεύτηκα καρέκλες και αξιώματα.

Με την παρούσα επιστολή δηλώνω την παραίτηση μου από τη Θέση της Αντιδήμαρχου και την ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη “Σαρωνικός Ξεκινάμε..”|

Ναταλί Κάκκαβα

Τα υπόλοιπα στην ώρα τους…»

Γκουντάρας: Κατεστημένο, παρεάκια, κλίκες και πολλά άλλα…

Θέση πήρε μετά την ανάρτηση της συζύγου του και ο-επίσης-παρουσιαστής Γρηγόρης Γκουντάρας αναφέροντας τα εξής:

«Η Νάταλι μου αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά γιατί αγαπάει βαθιά τους ανθρώπους… Δύο χρόνια έτρεξε, μόχθησε, πάλεψε και κατάφερε να βγει πρώτη σε σταυρούς σε Καλύβια και Λαγονήσι (κάποιους ενόχλησε πολύ αυτό‼️). Για το έργο που παρουσίασε στο σύντομο χρονικό διάστημα που τέλεσε αντιδήμαρχος μόνο καλά λόγια είχαν να πούνε ΟΛΟΙ (οι δημότες και ΜΟΝΟ εννοώ). Δυστυχώς, το κατεστημένο, τα παρεάκια, οι κλίκες και πολλά άλλα δε σπάνε από ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με όλο αυτό.

Τελικά είχατε δίκιο όλοι εσείς για αυτά που μου λέγατε την Κυριακή στο κατάμεστο γήπεδο Αναβύσσου στο τουρνουά φιλίας (δεν το πίστευα πως όντως θα γίνει ‼️) Υ.Γ. Βλέπω πολλούς να χαίρονται τώρα, κάποιοι άλλοι τρομαγμένοι να υποκλίνονται στον Καίσαρα (βρε θυμάστε τι μου λέγατε, γιατί φοβάστε;;;) Επίσης για να μην ξεχνιόμαστε οι αλήθειες θα μαθευτούν για να ξέρουν και οι συνδημότες… Τα καλύτερα έρχονται ‼️‼️‼️‼️‼

Καλή εβδομάδα σε όλους με υγεία. Θα με κάνετε να έχω παραυπνίες, αλλά δε θα τα καταφέρετε… ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΙΖ …Ποιος με πήρε τηλέφωνο βαθιά μετανιωμένος για όλα και μου είπε στις 21:00 θα είμαι σπίτι σου;; Βρε κακομοίρη δεν έχεις καθόλου τσίπα;».

Ίσως σας ενδιαφέρουν