Οι Coldplay στο πλευρό των παιδιών της «Ελπίδας»

Το συγκρότημα προσέφερε εισιτήρια σε 30 παιδιά του ΕΛΠΙΔΑ να παρακολουθήσουν τη συναυλία που έδωσαν στο ΟΑΚΑ

ELPIDA

Το κορυφαίο συγκρότημα Coldplay προσέφερε εισιτήρια σε 30 παιδιά του ΕΛΠΙΔΑ, που έχουν βγει νικητές στην μάχη με τον καρκίνο, δίνοντας τους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την φαντασμαγορική συναυλία που έδωσαν στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 9 Ιουνίου 2024.

Παράλληλα, τα μέλη του συγκροτήματος με μεγάλη ευαισθησία και αγάπη, αφού ενημερώθηκαν για το έργο και την προσφορά του Σωματείου στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου, δώρισαν στα παιδιά αναμνηστικά δώρα της περιοδείας τους, καθώς και δύο δικά τους αρμόνια: το ένα για στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» και το δεύτερο για τον Ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ. Οι μικροί μαχητές της ΕΛΠΙΔΑΣ υποδέχτηκαν τα μοναδικά αυτά δώρα με ενθουσιασμό και με την υπόσχεση πως θα το χρησιμοποιήσουν για να παίζουν τις μελωδίες των COLDPLAY.

ΕΛΠΙΔΑ

«Μέσα από την καρδιά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω το συγκρότημα των COLDPLAY για τη συγκινητική τους στήριξη στους σκοπούς του Σωματείου μας. Έγιναν ένας πολύτιμος σύμμαχος στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου!» δήλωσε η Πρόεδρος του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ κυρία Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη.

ΕΛΠΙΔΑ

Θερμές ευχαριστίες εκ μέρους του Σωματείου στην εταιρεία High Priority, και την κυρία Νανά Τράντου, για τη συμβολή τους στο να γίνει το όνειρο των παιδιών μας πραγματικότητα!

Ίσως σας ενδιαφέρουν