Πηνελόπη Πλάκα – Τόλης Παπαδημητρίου: Φήμες για νέο ειδύλλιο

Οι δύο ηθοποιοί συμμετέχουν στην κωμωδία «Οικογένεια Τσεσμέ»

πηνελοπη πλάκα
🎙️ Άκουσε το άρθρο

Μια ιδιαίτερα όμορφη και δημιουργική περίοδο φαίνεται πως βιώνουν η Πηνελόπη Πλάκα και ο Τόλης Παπαδημητρίου, αφού σύμφωνα με φήμες οι δυο καλλιτέχνες που συνεργάζονται θεατρικά τη φετινή σεζόν, έχουν έρθει αρκετά κοντά τους τελευταίους μήνες, με ανθρώπους από το περιβάλλον τους να μιλούν για μια σχέση που εξελίσσεται διακριτικά.

Οι δύο ηθοποιοί συμμετέχουν στην κωμωδία «Οικογένεια Τσεσμέ», την οποία υπογράφει συγγραφικά και σκηνοθετικά ο Τόλης Παπαδημητρίου, μαζί με ένα δυνατό καστ ηθοποιών.

Το τελευταίο διάστημα βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για πρόβες και προετοιμασία της παράστασης, περνώντας αρκετό χρόνο μαζί τόσο εντός όσο και εκτός θεάτρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κοινές έξοδοι με τους υπόλοιπους συντελεστές, αλλά και κάποιες πιο προσωπικές στιγμές, έφεραν ακόμη περισσότερο κοντά τους δύο ηθοποιούς.

Πρόσφατα, μάλιστα η Πηνελόπη Πλάκα, άφησε να εννοηθεί πως η προσωπική της ζωή έχει αλλάξει, μιλώντας στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα. Η ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για τρία χρόνια ήμουν ελεύθερη. Δεν είμαι πια. Συνειδητά όμως ήθελα να είμαι ελεύθερη για ένα διάστημα».

Παρά τη δημοσιότητα που συνοδεύει τα πρόσωπά τους, και οι δύο επιλέγουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις, κάθε μέρα στο inbox σας

 
Διαβάστε επίσης