Σασμός: Έρχεται ανατροπή με την εγκυμοσύνη της Στέλλας

Ο ηθοποιός αναφέρει πως έρχεται μία μεγάλη ανατροπή

O ηθοποιός Σπύρος Σαραφιανός, παραχώρησε στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα» για τη σχέση του με την τηλεοπτική κόρη του, Στέλλα στη σειρά Σασμός.

«Ως πατέρας αγαπάω πολύ την κόρη μου. Την εμπιστεύομαι» υπογραμμίζει ο Σπύρος Σαραφιανός, ο Τάσος Καμαριωτάκης στον «Σασμό» του Alpha.

Ως τηλεοπτικός μπαμπάς… «προέχει η αγάπη του Τάσου για τη Στέλλα. Είμαι ο πατέρας που αγαπάει πολύ την κόρη του. Το παιδί που περιμένει εκείνη, το εγγονάκι του, το θεωρεί μεγάλη ευλογία».

PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibW9iaWxlX2Jhbm5lciBiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCgkJCTxkaXYgaWQ9J3ZyYWRpbmlfUFInIGNsYXNzPSJiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCiAgPHNjcmlwdD4NCiAgICBnb29nbGV0YWcuY21kLnB1c2goZnVuY3Rpb24oKSB7IGdvb2dsZXRhZy5kaXNwbGF5KCd2cmFkaW5pX1BSJyk7IH0pOw0KICA8L3NjcmlwdD4NCjwvZGl2PgkJCTwvZGl2Pg==

Σχετικά με το εάν θα κρατήσει το παιδί η Στέλλα , η στάση του Τάσου είναι…«ό,τι πει κι αποφασίσει η κόρη μου, η Στέλλα. Θεωρώ τη Στέλλα πολύ υπεύθυνο άτομο, για να αναλάβει το παιδί, κι εμείς το εγγόνι.

Η μητέρας της Στέλλας και σύζυγος του Τάσου, η Σοφία, αποκαλύπτει στον Αστέρη την εγκυμοσύνη τη Στέλας, «Όλo το θέμα το χειρίζεται η γυναίκα μου, η Σοφία. Δεν μου αφήνει περιθώριο να ασχοληθώ. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βγάζω την αγάπη μου και την εμπιστοσύνη μου στην κόρη μου και την ελπίδα ότι στο τέλος θα τα βρουν με τον Αστέρη».

Παρ΄όλο που ο Τάσος έχει δει την παράνομη σχέση του Αστέρη…. «πιστεύει ότι ο Αστέρης θα το ξεπεράσει, ότι είναι κάτι επιφανειακό κι επιπόλαιο. Ισως είναι μια ελπίδα που θέλει να δίνει ο Τάσος στον εαυτό του».

Ίσως σας ενδιαφέρουν