Σπύρος Μπιμπίλας: Ξέσπασε για τις εκλογές στο ΣΕΗ: «Ντροπή τους!» – Βίντεο

«Είναι δυνατόν να απέχουν όλοι από παντού και μετά να μην τους αρέσει το αποτέλεσμα;» είπε

Σπύρος Μπιμπίλας

Στις πρόσφατες εκλογές στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και στη μικρή συμμετοχή αναφέρθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας σε συνέντευξη του…

«Ο Νίκος Καραγιώργης πρόλαβε και το ανακοίνωσε (σ.σ., πως είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΕΗ) πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία του διοικητικού συμβουλίου γιατί δεν έχουμε βγάλει επίσημη ανακοίνωση. Το ανακοίνωσε μόνος του. Βεβαίως βγήκε πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών βάσει των συσχετισμών δυνάμεων που προέκυψαν από αυτές τις εκλογές. Αυτές οι εκλογές μας έδειξαν ένα πολύ μεγάλο μήνυμα, αυτό που συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία. Αδιαφορία, μη συμμετοχή σε αυτά που θα όφειλε ο καθένας να συμμετέχει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time.

«Επειδή δεν ολοκληρώσαμε, έγιναν συμφωνίες μεταξύ κάποιων παρατάξεων ώστε να προκύψουν κάποια αποτελέσματα την Κυριακή. Πάντως είναι μια δύσκολη περίοδος για το ΣΕΗ από δω και κάτω. Πιστεύω πως η μη αναμενόμενη συμμετοχή στις εκλογές οφείλεται στο ότι όλοι είναι στο “ωχ αδελφέ”. Αυτός ο ελληνικός λαός, που απέχει από τις εθνικές και τις δημοτικές εκλογές, εάν και τώρα απέχει στις Ευρωεκλογές, θα δείξει ότι πρέπει κάτι να αναθεωρήσει ώστε να μπορέσουν όλοι να συμμετέχουν εκεί που πρέπει να συμμετέχουν» είπε.

«Είναι δυνατόν να απέχουν όλοι από παντού και μετά να μην τους αρέσει το αποτέλεσμα; Εγώ γι’ αυτό είμαι εκνευρισμένος! Μα είναι ντροπή τους που δεν σέβονται αυτό που βγήκε επειδή αυτοί δεν ήρθαν να ψηφίσουν. Παρόλα αυτά εγώ έχω βγει πρώτος σε σταυρούς από όλους τους συμβούλους, αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα» πρόσθεσε. επίσης, ο Σπύρος Μπιμπίλας στο μαγκαζίνο της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.
 

Ίσως σας ενδιαφέρουν