Στέλιος Παρλιάρος: Δεν λύγισα πάλεψα 10 χρόνια και βγήκα ανανεωμένος

«Δεν έπαθα τίποτα, γιατί έκανα πάντα όνειρα», πρόσθεσε ο ζαχαροπλάστης

Στέλιος Παρλιάρος

Μια συνέντευξη που ήταν περισσότερο εξομολόγηση ψυχής έδωσε ο Στέλιος Παρλιάρος κι αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε για περίπου 10 χρόνια, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Ο γνωστός ζαχαροπλάστης μίλησε στην εκπομπή «EQ» του Aciton και στην Έλενα Παπαβασιλείου και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συναισθηματική του φόρτιση.
«Αν η ζωή ήταν flat, δεν θα είχε νόημα, δεν θα είχε ενδιαφέρον. Έχω περάσει το βουνό των δυσκολιών για 10 χρόνια, αλλά μέσα από αυτό έγινα καλύτερος άνθρωπος. Ήταν πανεπιστήμιο για μένα», είπε χαρακτηριστικά.

Για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε, δήλωσε: «Όταν είσαι 20-22 χρονών, πού να ξέρεις από οικονομικά και επιχειρήσεις; Μόνος μου ήμουν και πάλευα για τα πάντα. Ήταν τα ανίψια μου πάνω σε σκαμπό, μικρά παιδιά και έφτιαχναν ταρτάκια. Ερχόταν κι η αδερφή μου και με βοηθούσε, οπότε δεν μπορούσα να παρακολουθήσω τα οικονομικά».

Όπως είπε στη συνέχεια, εκείνον τον ενδιέφερε μόνο η ποιότητα. «Εγώ ήθελα να δίνω στους ανθρώπους να χαίρονται. Ήθελα καλή ποιότητα κι έβρισκα πάντα το καλύτερο. Οπότε, κάποια στιγμή ξύπνησα και λέω “τι κάνω;”. Το πάλεψα οικονομικά για δέκα χρόνια και βγήκα καθαρός. 10 χρόνια, ναι. Δεν λύγισα όμως, δεν έπαθα τίποτα, γιατί έκανα πάντα όνειρα», σημείωσε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Ήμουν ένας άνθρωπος, ειδικά εκείνη την περίοδο σαν πολύ νεότερος, που διασκέδαζα κιόλας. Έλεγα πως θα ξημερώσει μια άλλη μέρα, έχω και μια φοβερή αισιοδοξία. Δούλευα σκληρά, με βοήθησαν πολλοί φίλοι, ψυχολογικά και οικονομικά, αλλά το πάλεψα και βγήκα πάρα πολύ ανανεωμένος μετά από δέκα χρόνια».

Ίσως σας ενδιαφέρουν