Στράτος Τζώρτζογλου: «Μετά τον ψυχίατρο, τα πράγματα κυλάνε καλύτερα» – Βίντεο

Η αποκάλυψη του ηθοποιού για την κατάθλιψη και τη βοήθεια που δέχτηκε

Στράτος Τζώρτζογλου

Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι έχει έρθει αντιμέτωπος με την κατάθλιψη…

Τη δήλωση αυτή σχολίασε και η Βάνα Μπάρμπα λέγοντας «ανησυχήσαμε πάρα πολύ για τον Στράτο, ήταν άλλο πρόσωπο», και ο ηθοποιός επανήλθε στο θέμα και μιλώντας στη Super Κατερίνα για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε, ανέφερε πως «έγινε ένα κλικ και έπεσα στην κατάθλιψη. Ίσως γιατί δεν είχα διαχειριστεί ή ήταν στη διαδικασία διαχείρισης ο θάνατος της μητέρας μου. Όταν έφυγε, εγώ μπήκα στη “Φάρμα”».

Επίσης ο Στράτος Τζώρτζογλου αναφέρθηκε στη βοήθεια που δέχτηκε από ειδικό και τόνισε ότι μετά από τη στιγμή που άρχισε να αντιμετωπίζει την κατάθλιψη, η ζωή του είναι καλύτερη από πριν…

«Οι κοντινοί μου στενοχωριόντουσαν γιατί με έβλεπαν πεσμένο. Με τη βοήθεια του ψυχιάτρου επανήλθα και από τότε τα πράγματα κυλάνε πολύ καλύτερα από ό,τι πριν την κατάθλιψη» δήλωσε ο ηθοποιός.
 

Στράτος Τζώρτζογλου: Η αποκάλυψη για την κατάθλιψη

Σε συνέντευξη του στην εκπομπή Πάμε Δανάη τη Δευτέρα 3/6 ο Στράτος Τζώρτζογλου είχε αποκαλύψει:

«Έχω περάσει σοβαρή κατάθλιψη και χρειάστηκε να πάρω αγωγή. Πέρασα δύο χρόνια με αρκετά σοβαρή κατάθλιψη. Η μητέρα μου “έφυγε” λίγο πριν μπω στη Φάρμα και ένας από τους λόγους που μπήκα στη “Φάρμα” ήταν για να το ξεπεράσω και να ξεφύγει το μυαλό μου. Ακριβώς μετά τη “Φάρμα” άρχισα να παθαίνω κατάθλιψη. Όχι λόγω της “Φάρμας”, απλώς χρειάστηκε η αποδοχή να γίνει μέσα από τα σκοτάδια. Πέρασα μια βαθιά νύχτα, η οποία όμως με βοήθησε να δω λαμπρότερα το παρόν, το τι έχω στη ζωή μου και το πόσο όμορφη είναι η ζωή».
Ίσως σας ενδιαφέρουν